Zwemluiers

Veel kinderen zijn dol op het spelen in water en in Nederland is het ook belangrijk om al jong te leren hoe jij je hierin kunt redden. Zwemluiers kunnen een heel handig hulpmiddel zijn hierbij! Als jij jouw zoon of dochter al jong in contact wil brengen met water, ze al jong wilt leren om wat te zwemmen zodat zij zich kunnen redden als dat nodig is, dan loop je altijd tegen één probleem aan en dat is zindelijkheid. Jonge kids zijn immers nog niet zindelijk en dat maakt het lastig om met hen naar een zwembad te gaan. Een buitenplas zou nog wel kunnen, maar ook dan is het natuurlijk vervelend als jouw kindje zijn of haar behoefte doet. Zwemluiers zijn dan echt ideaal! Je wilt immers niet dat anderen, die ook even lekker aan het zwemmen zijn, opeens een drolletje van jouw kleintje voorbij zien drijven. Een plasje zien ze uiteraard niet, maar erg smakelijk is dit ook niet. Het is dus zaak om hier een oplossing voor te verzinnen en die is er in de vorm van zwemluiers!

Zwemluiers ideale oplossing

Het fijne van het gebruik van zwemluiers is dat deze ervoor zorgen dat plasjes, maar ook grotere behoeftes, keurig in het broekje blijven zitten en dus niet in het water terecht komen. Dat is natuurlijk ideaal, zo kun jij zonder zorgen je peuter of zelfs je baby meenemen naar het zwembad! Een gewone luier volstaat immers niet, omdat deze dan helemaal nat wordt van het water en dus geen urine meer op kan nemen. Dit kun je dus echt niet gebruiken als je het zwembad of ander zwemwater ingaat. Zwemluiers zijn gemaakt van waterdicht materiaal. Dit betekent dat er geen water bij het broekje in kan komen, maar ook dat er dus geen vloeistoffen uit kunnen ontsnappen. Bovendien zitten deze luiers door middel van elastieken boorden strak om de buik en om de beentjes. Als jouw kleintje geplast of gepoept heeft, kan dit dus ook niet ontsnappen uit het broekje en dat is wel zo hygiënisch! De binnenkant van de luier is gemaakt van zacht polyester, dit is erg comfortabel in gebruik, het voelt aangenaam aan de huid aan en is voor jouw kindje dus fijn om te dragen. Heeft jouw zoontje of dochtertje geplast of gepoept tijdens het dragen? Dan is het prettige aan zwemluiers dat je dit er gewoon uit kunt schudden in het toilet en vervolgens de luier kunt wassen. Je kunt deze dus keer op keer blijven gebruiken!

Prachtige uitstraling

Zwemluiers zijn bovendien niet alleen maar heel erg praktisch in gebruik, ze zien er ook gewoon erg leuk uit! Je kunt ze namelijk krijgen in heel veel verschillende kleuren en ook in een grote variëteit aan dessins. Denk bij dessins bijvoorbeeld aan plaatjes van:

  • watermeloenen
  • palmbomen
  • zeilboten
  • zeepaardjes

Dit zijn maar een paar voorbeelden van de leuke prints die er te krijgen zijn. Het is dus niet alleen handig om ze te gebruiken, je kindje ziet er hiermee ook leuk en fleurig uit! Wil jij zwemluiers kopen, dan kun je terecht op Kidzstore.eu! Bij Kidzstore vind je echt een heel ruim aanbod, je kunt bij hen diverse maten vinden van deze producten, zodat je ook voor jouw kleine een passend exemplaar bij hen kunt kopen. Daarnaast bieden zij gewoon heel veel keus aan prints, zodat er altijd wel iets naar jouw smaak bij hen te vinden is. Wil jij ook graag jouw zoontje of dochtertje zo vroeg mogelijk met water leren omgaan en leren zwemmen? Dan mogen zwemluiers dus absoluut niet ontbreken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn