Zoektocht naar een nieuwe sportschool in Breda

Als je een sportschool wil kiezen, is het handig om even goed na te denken voor je een keuze maakt. Inmiddels zijn er in vrijwel alle steden nogal wat sportscholen om uit te kiezen. Dus het is wel zo handig om er een te kiezen die echt bij jou past. Zo ben ik ook te werk gegaan toen ik een nieuwe sportschool in Breda zocht. Ik ben een sportief type, maar ik houd wel van een uitdaging. Daarom was ik niet meer zo tevreden over mijn vorige sportschool in Breda. In het begin had je wel een gesprek met een instructeur, maar verder kreeg je eigenlijk vrijwel geen begeleiding. Dat vond ik jammer want ik moet wel gemotiveerd worden. Ik vind het lastig om mezelf te motiveren. Daar heb ik een goede instructeur voor nodig. Dus ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe sportschool in Breda. Het is mooi dat er veel te kiezen is, het is heel goed dat iedereen zo bezig is met het verbeteren van zijn of haar gezondheid. Zo kun je echt kritisch zijn en een sportschool in Breda kiezen waar je blij van wordt.

Een sportschool in Breda met persoonlijke begeleiding

Ik moest een sportschool in Breda zien te vinden die een aantal kwaliteiten te bieden heeft:

  • Persoonlijke benadering
  • Kleinschalige sportschool
  • Professionele begeleiding
  • Divers aanbod sportlessen
  • Sportenslankstudio 

Ik vind het heel fijn als er goede begeleiding is die je echt kan ondersteunen en motiveren tijdens het sporten. Dat je een gesprek hebt, dat er doelen worden gesteld. Op die manier ga ik het echt leuk vinden en vind ik het een uitdaging om mezelf elke keer te verbeteren. Hiervoor had ik eigenlijk geen idee wat ik aan het doen was en deed ik maar wat. Dan heeft sporten eigenlijk weinig zin en vind je er zelf ook niet zo veel aan. Bovendien vind ik het ook leuk om af en toe sportlessen te kunnen volgen. Ik houd nu eenmaal van de persoonlijke benadering. Dat je elkaar leert kennen, dat je je er op je gemakt voelt. Dat zijn allemaal belangrijke zaken die je vaak alleen maar bij een kleinschalige sportschool in Breda vindt. Zo ben ik op zoek gegaan en heb ik een sportschool in Breda gevonden die precies voldoet aan al mijn verwachtingen.

Zo wordt sporten interessant en leuk

Heb je een beetje dezelfde wensen als ik? Dan zou ik zeker een bezoek brengen aan de Sport & Slank Studio. Ik heb eerst de site gevonden en alles wat ik daar las sprak me heel erg aan. Toen heb ik een proefles genomen en ook dat was echt waar ik behoefte aan had. Je merkt gelijk dat de begeleiders veel kennis hebben van de sport en hoe je goede haalbare doelen opstelt. Vervolgens is het de sport om die doelstellingen ook te halen en dat maakt het voor mij heel leuk om naar deze sportschool te gaan. Elke keer als ik hier kom word ik goed en vriendelijk ontvangen. En er zijn ook allerlei leuke lessen te volgen. Denk bijvoorbeeld aan spinning, thai kick, zumba of yoga. Zo wordt het sporten ook heel afwisselend. Als ik een tijdje fitness heb gedaan vind ik het bijvoorbeeld heel leuk om zo nu en dan eens af te wisselen met thai kick. Als ik gestrest ben doe ik graag een keer mee met een yogales. Dat maakt het sporten bij deze sportschool in Breda echt heel plezierig en fijn. Dus check sportenslankstudio.nl en kijk of het ook iets voor jou is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn