WordPress blog beginnen

datact beschikt over een enthousiast team van webhosting specialisten die dagelijks werken aan de prestatie van jouw website. datact beheert haar eigen servers en haar eigen netwerk, dat ervoor zorgt dat de dienstverlening niet afhankelijk is van andere partijen. Daarom werken we met korte schakels en kunnen we problemen vaak direct oplossen. Zo hebben we ook genoeg informatie en tips voor iedereen met een WordPress blog beginnen.

WordPress

Een WordPress blog beginnen? Eerst even vertellen wat WordPress is en wat het kan doen. WordPress is een CMS: Content Management Systeem. Dit houdt in dat je met WordPress content kan beheren op je eigen website. In WordPress maak je erg makkelijk een eigen website of blog, waarin je gemakkelijk content kan toevoegen en efficiĆ«nt in kan werken. Bijna 40% van de internetsites op dit moment draaien op WordPress, dus het is een erg populaire CMS systeem. WordPress is dan ook een vrije weblogsoftware die onder de voorwaarden van de General Public License wordt gepubliceerd. Het heeft meerdere thema’s of zelfgemaakte template files is de opmaak van de pagina’s aan te passen, zodat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van de standaardvormgeving die WordPress biedt. Met WordPress is het dus mogelijk om een website, blog of bijvoorbeeld een webshop te beginnen. Het is gratis te gebruiken (tot op een bepaalde hoogte) en erg gebruiksvriendelijk. Zonder enige programmeer of code kennis kun je aan de slag aan je eigen website of blog.

Een WordPress blog beginnen?

Wil je een WordPress blog beginnen? Dan is WordPress een goede eerste keuze, omdat het gebruiksvriendelijk, makkelijk beheerbaar en gratis te gebruiken is. Wil je een WordPress blog beginnen, dan kunnen wij jouw daarin helpen. Om een website of blog te beginnen heb je als eerst een hosting nodig. Dit houdt in dat je website op een server moet draaien, dat kan op onze server, van datact. Als je een webhosting pakket afneemt bij datact.nl wil je een WordPress blog beginnen, maak je gebruik van de vele voordelen die wij te bieden hebben. Zo kun je via ons pakket een sterke domeinnaam kiezen voor je eigen blog, het automatisch aanmaken van backups voor je blog en een goede beveiliging tegen hack aanvallen en ondersteuning van professionals. 

Een aantal voordelen voor een WordPress blog beginnen:

  • Het is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld, dus je bent verzekerd van kwaliteit, mensen gebruiken het niet voor niks.
  • Het is laagdrempelig, dus je kan direct beginnen zonder kennis te hebben van programmeren of iets dergelijks.
  • WordPress is gratis tot op een zekere hoogte. Met de gratis versie kun je al een mooie blog maken.
  • Het heeft veel plugins, die de service uitbreidt en bijvoorbeeld ook SEO checks kan doen voor je blog, waardoor je hoger in Google komt te staan.
  • Wij helpen je gaandeweg en staan altijd voor je klaar als er issues optreden in je blog

Wil je een WordPress blog beginnen en ben je ook zo enthousiast geworden als wij zijn? Neem dan contact met ons op of kijk naar de hosting mogelijkheden en pakketten op onze website!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn