Word je bestolen door je eigen personeel? Kies dan voor de bedrijfsrecherche

Je kunt op vele manieren worden bestolen. Het is niet alleen maar zo dat er sprake is van diefstal op het moment dat men bijvoorbeeld geld uit de kas steelt. Dit is uiteraard de meest heldere vorm van bedrijfsdiefstal, maar zeker niet de enige. Als je iemand immers betaalt voor het uitvoeren van een bepaalde taak en vervolgens voert hij/zij deze taak niet goed uit, dan is dat ook een vorm van diefstal. Je betaalt immers voor een bepaalde dienst en deze wordt vervolgens niet geleverd. Mensen die de kantjes er vanaf lopen zijn dus in zekere zin dieven. Hetzelfde geldt voor iemand die zich ziek meldt, maar vervolgens wel ergens anders aan het klussen is. We hebben in Nederland een mooi systeem waarbij zieke mensen nog wel krijgen doorbetaald. Dat is fijn, want anders zouden veel mensen het zich niet kunnen veroorloven om ziek te raken. Stel dat je een maand ziek bent, dan ben je zonder een dergelijke regeling dus gewoon een maandinkomen kwijt. Werknemers worden dus beschermd en als ze ziek worden, dan betekent dat niet dat ze opeens geen inkomsten meer genieten. Maar natuurlijk zijn er ook mensen die hier misbruik van maken. Zo kan iemand zichzelf immers ook ziek melden terwijl hij/zij helemaal niet ziek is. Als deze persoon vervolgens ook nog eens ergens anders gaat werken, dan krijgt hij/zij ook gewoon dubbel betaald. Het is uiteraard extra zuur voor jou als werkgever, want jij betaalt wel gewoon het salaris uit, terwijl je daar niets voor terug krijgt. Sterker nog, je moet misschien zelfs ook nog vervanging regelen om de taken van de ‘zieke’ over te nemen. Als je vermoedt dat een werknemer je op deze manier bedriegt, dan kun je gebruik maken van bedrijfsrecherche om te achterhalen of het echt zo is. Het kan immers ook gebeuren dat je een vermoeden hebt dat achteraf niet waar blijkt te zijn. Je moet dus heel erg op passen met je beschuldigingen. Je moet deze wel kunnen onderbouwen en daar heb je bewijs voor nodig. Daarom heb je dus de hulp nodig van bedrijfsrecherche. Dit is namelijk recherchewerk puur voor bedrijven. Als je te maken hebt met werknemers die op één of andere manier van jou of je bedrijf stelen, dan kun je bedrijfsrecherche inschakelen om hier iets aan te doen. Je hebt zelf natuurlijk geen tijd om politieman te spelen en dat is ook niet de taak van een baas of manager. Dus als je onopvallend wilt ontdekken wat er gaande is, dan kun je een beroep doen op bedrijfsrecherche.

Bedrijfsrecherche nodig? Kies dan voor NMS recherche

Als je gebruik maakt van bedrijfsrecherche, dan moet je wel zorgen dat je met een ervaren instantie in zee gaat. Daarom kun je het beste kiezen voor NMS recherche. De medewerkers van NMS recherche zijn prima in staat om op subtiele wijze te achterhalen wat er gaande is. Daarnaast kunnen ze ook bewijs voor je verzamelen, zodat jij in een later stadium de mogelijkheid hebt om je beschuldigingen te onderbouwen met argumenten en bewijzen. Je kunt NMS recherche inschakelen voor uiteenlopende zaken. Hierbij kun je denken aan:

  • Bedrijfsdiefstal
  • Verduistering
  • Ziekteverzuim
  • Bedrijfsfraude

Neem contact op met NSM recherche

Mocht je behoefte hebben aan bedrijfsrecherche, dan kun je uiteraard contact opnemen. Contactinformatie vind je op nmsrecherche.nl. Op deze site kun je ook gelijk meer informatie vinden over bedrijfsrecherche en wat je zoal kunt verwachten. Tevens kun je op de site kijken wat de kosten zijn wanneer je gebruik wilt maken van bedrijfsrecherche.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn