Wilt u graag een bedrijfshal laten bouwen? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Wilt u graag een bedrijfshal laten bouwen? Bijvoorbeeld als u aan schaalvergroting wenst te doen? Of omdat uw huidige pand verbouwd wordt? Of in het geval van een speciaal evenement? Er zijn veel aanbieders op de markt voor dit soort technische en intensieve aangelegenheden. Bijna in elke stad of dorp is wel iemand die u kan inhuren, zo lijkt het. Maar als u op zoek bent naar kwaliteit, service en bovendien heel veel ervaring, dan bent u bij Olde Hensken B.V. aan het juiste adres. Hier kunt u met een gerust hart uw werkzaamheden laten uitvoeren. In tegenstelling tot de vele aanbieders op de markt zijn wij een betrouwbare specialist. Ik hoor u denken: ‘een specialist? Als ik een bedrijfshal wil laten bouwen? Dat is toch helemaal niet nodig?!’ En daar zou u zich danig in kunnen vergissen. Er komt namelijk nogal wat bij kijken. Verscheidene factoren, waar u wellicht in eerste instantie niet aan had gedacht. Wat zijn bijvoorbeeld uw specifieke wensen? Hoe zit het met de vereiste vergunningen? Welke kosten gaan er gepaard bij het laten bouwen van een bedrijfshal? Bij Olde Hensken B.V. kunnen wij u hiermee van dienst zijn. Wij hebben ruime ervaring, omdat wij al ruim 25 jaar de specialist zijn voor elke gelegenheid wanneer u een bedrijfshal wenst te laten bouwen. Hoewel wij geworteld zijn in Twentse nuchterheid, kunnen wij u door heel Nederland, ja zelfs in heel Europa, van dienst zijn. Het gehele bouwproces is bij ons in goede handen. Wij staan voor kwaliteit, service en ervaring. Niet alleen werken wij louter en alleen met de beste materialen, ook zorgen wij voor een eerlijke prijs. Wij denken namelijk graag mee met de klant. Helder en transparant communiceren staat daarbij voorop. Zo weet u in elk stadium van het proces van een bedrijfshal laten bouwen waar u aan toe bent. En dat is wel zo fijn. Zo komt u namelijk niet voor vervelende (financiële of logistieke) verrassingen te staan. Wij staan u bij in het hele proces, vanaf het aanvragen van de vergunning tot aan de eventuele sloop. Zie voor meer informatie: oldehenskenbv.nl.

Ik wilde graag een bedrijfshal laten bouwen en ben erg tevreden met het werk van Olde Hensken B.V., een aanrader dus!

Wij van Olde Henksen B.V. gaan er graag prat op dat we onze klanten zo goed kunnen en willen helpen. U, en uw wensen, staan centraal. Wij denken graag met u mee, in oplossingen en niet in problemen. Onze klanten zijn daarom ook erg tevreden. Bent u nog niet overtuigd? Laat u dan overtuigen door de ervaring van een van onze recente klanten: ‘Ik wilde graag een bedrijfshal laten bouwen, maar wist verder van toeters noch bellen. Gelukkig kwam ik terecht bij de mensen van Olde Hensken B.V. Zij weten wat er allemaal bij komt kijken als je een bedrijfshal wil laten bouwen. Vanaf het eerste contact stonden ze me bij met hun ervaring en open en transparante manier van communiceren. Dat heb ik als heel positief ervaren. Ik ben dan ook erg blij dat ik bij dit bedrijf mijn bedrijfshal heb laten bouwen’.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op

Bent u door het lezen van deze tekst benieuwd geworden naar wat wij eventueel voor u kunnen betekenen als u een bedrijfshal wil laten bouwen? Of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar! Bij Olde Hensken B.V. kiest u voor:

  • Hoge kwaliteit tegen lage prijzen
  • Korte lijntjes
  • Hoogstaande service
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn