Wilt u een stormbaan huren?

Wij hebben ieder jaar een sportieve dag bij ons op het werk. Wij zitten namelijk de hele dag op kantoor en wij vinden het leuk om dan eens per jaar een keer iets anders te gaan doen. Wij hebben gekeken wat de mogelijkheden waren om dit jaar iets actiefs te bedenken en wij hebben toen besloten dat wij graag een stormbaan huren wilden. Wij hadden namelijk een keer bij een ander bedrijf gezien dat zij een stormbaan huren gingen en daarom heb ik gekeken of het mogelijk was om met ons bedrijf een stormbaan te huren. Ik heb toen al heel snel gemerkt dat maar weinig mensen bekend waren met een stormbaan huren want ik kreeg heel vreemde gezichten te zien. Als ik zie dat mensen niet bekend zijn met iets, dan stimuleert mij dat alleen maar meer om te kijken waar ik, in dit geval, een stormbaan huren kon. Ik heb toen gezien dat ik een keer naar de site van attractie.com moest gaan om te bekijken wat de mogelijkheden waren om hier een stormbaan te huren. Ik heb toen gezien dat je op deze site heel veel mogelijkheden aangeboden krijgt om tal van attracties te huren. Ik wilde dus graag een stormbaan huren en ik heb gekeken of dat ook mogelijk was via deze pagina. Ik heb toen gezien dat het heel goed te regelen was om hier een stormbaan te huren en ik heb toen gemerkt dat wanneer je hier een stormbaan huren wilt, je niet bang hoeft te zijn dat je je flink in de schulden moet steken. Deze mensen weten als geen ander hoe zij je voor een goede prijs kunnen helpen en ik wilde hier dan ook graag een stormbaan huren. Ik heb toen een plan gemaakt om mijn collega’s te overtuigen en ik heb gemerkt dat dit heel goed gewerkt heeft. Ik heb hen namelijk een filmpje doorgestuurd waarin zo’n baan getoond werd en toen kreeg ik meteen te horen dat iedereen graag een stormbaan huren wilde. Ik heb daarom meteen weer contact opgenomen met de mensen van attractie.com en ik heb hen laten weten dat ik graag een stormbaan huren wilde. Ik kon toen meteen een reservering maken en daardoor wist ik zeker dat het stormbaan huren gelukt was. 

Een stormbaan huren betekent optimaal plezier gaan hebben 

Ik ben heel blij dat ik een stormbaan huren ging want ik heb gemerkt dat de mensen van ons bedrijf heel erg genoten hebben van deze baan. Het is namelijk zo dat wij een stormbaan huren gingen en wij hebben toen teams gemaakt en wij hebben toen gemerkt dat men heel erg genoten heeft van de strijd. Wij zijn daarom ook heel blij dat wij een stormbaar huren konden bij dit bedrijf want wij hebben een fantastische dag gehad. 

Wilt u ook een attractie huren? 

Mocht u ook een attractie nodig hebben, dan kan ik u aanraden om even naar attractie.com te surfen. Hier kunt u terecht voor:

  • Een zweefmolen 
  • Een springkussen 
  • Een stormbaan
  • en heel veel meer

Ik ga deze site onthouden voor wanneer wij volgend jaar weer een actieve dag willen organiseren.                

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn