Wij schakelden Decodel in voor de aankleding van onze feesten

Wij schakelden Decodel in voor de aankleding van onze feestenOns bedrijf bestond vorig jaar vijfentwintig jaar en dat wilden wij graag vieren door meerdere feesten in het land te geven. Wij hebben namelijk een enorm klantenbestand weten op te bouwen en wij wilden al deze klanten graag uitnodigen om met ons feest te komen vieren. Omdat wij altijd hoge standaarden hanteren, wilden wij op diverse plaatsen locaties huren die wij geheel naar onze eigen smaak konden inrichten. Wij zijn daarom ook meteen op zoek gegaan naar een bedrijf dat ons kon helpen met de aankleding van onze feesten. Wij wilden namelijk dat de aankleding van onze feesten perfect zou zijn. Wij zijn namelijk van mening dat wanneer de aankleding van onze feesten niet goed zou zijn, je ook niet een sfeervol feest kunt maken. Vandaar dat wij ook niet zomaar met de eerste de beste in zee wilden gaan voor de aankleding van onze feesten. Wij wilden een bedrijf in de arm nemen dat met originele ideeën kon komen. Wij hebben daarom onze beste mensen de opdracht gegeven om te kijken waar wij het beste geholpen konden worden. Zij zijn voor ons op zoek gegaan en zij kwamen toen terecht bij de mensen van Decodel. Dit bedrijf biedt alles wat je nodig hebt wanneer het gaat over de aankleding van onze feesten. Wij waren onder de indruk van de website die zij hebben gebouwd. Hier kun je namelijk heel veel mooie foto’s vinden van alles wat zij in het verleden reeds hebben gemaakt. Wij zagen dat zij voor werkelijk allerlei soorten klussen zijn ingeschakeld. Zo hebben bedrijven een beroep op hen gedaan voor de aankleding van festivals, voor de aankleding van restaurants en noem het allemaal maar op. Alhoewel deze opdrachten allemaal zeer uiteenlopend waren, hadden ze gemeen dat het eindresultaat werkelijk prachtig was. Genoeg reden voor ons dus om even contact op te nemen met de mensen van Decodel-Utrecht.nl.

De aankleding van onze feesten was bij deze mensen in heel goede handen

Toen wij eenmaal in contact waren gekomen met de mensen van Decodel, hebben wij gevraagd of wij een keer bij hen langs mochten komen om over de aankleding van onze feesten te praten. Dat was geen enkel probleem. Wij mochten diezelfde week nog langskomen en wij hebben toen besproken hoe wij over de aankleding van onze feesten dachten. Wij vonden het heel leuk om met deze mensen te sparren over de mogelijkheden. Wij zaten behoorlijk op dezelfde lijn en wij waren het er daarom ook over eens dat wij zintuigprikkelende aankleding van onze feesten wilden hebben. De mensen van Decodel zijn echte kunstenaars dus je hoeft nooit bang te zijn dat je met afgezaagde ideeën wordt opgezadeld. Dat hadden wij ook al op de site van dit bedrijf gezien, de mensen die hier werken kunnen echt met heel originele ideeën komen. Dat sprak ons zeer aan en wij hebben hen dan ook meteen groen licht gegeven voor de aankleding van onze feesten. Daar hebben wij geen seconde spijt gehad want het resultaat was werkelijk prachtig.

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf hebben samengewerkt

Wij hebben de samenwerking met Decodel-Utrecht.nl als heel goed ervaren en onze bezoekers waren zeer onder de indruk van de aankleding van onze feesten. Wij kunnen daarom concluderen dat:

  • wij heel tevreden zijn over het werk van Decodel
  • wij voor een heel goede prijs geholpen zijn
  • wij zeer professionele en originele aankleding van ons feest van dit bedrijf hebben ontvangen

Kijk voor meer informatie even op de site van Decodel-Utrecht.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn