Wij lieten bij dit bedrijf onze bedrijfskleding borduren

Wij hebben een aantal maanden geleden nieuwe bedrijfskleding besteld. Dat was ook wel nodig want wij waren bijna helemaal door onze oude voorraad heen en bovendien was onze oude kleding niet meer om aan te zien. Vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken waar wij goede nieuwe outfits konden kopen. Wij hadden al heel snel een goede leverancier gevonden die ons kon helpen en wij waren dan ook blij om zaken met deze persoon te kunnen doen. Het enige nadeel was echter wel dat deze leverancier de kleding niet van ons bedrijfsmerk kon voorzien. Vandaar dat wij op zoek moesten naar iemand die voor ons bedrijfskleding borduren kon. Wij wilden namelijk onze bedrijfskleding borduren laten omdat wij slechte ervaringen hadden met het bedrukken van de kleding. Dit hadden wij namelijk gedaan met onze vorige tenues en wij merkten dat de opdruk al na een tijdje weer losliet. Dat wilden wij nu voorkomen en vandaar dat wij onze bedrijfskleding borduren wilden laten. Wij zijn toen op het internet op zoek gegaan naar een bedrijf dat ons kon helpen met het bedrijfskleding borduren en toen hebben wij het bedrijf Teylingerborduur.nl gevonden. Deze site heeft ons zeer verrast omdat wij zagen dat er op het gebied van bedrijfskleding borduren heel veel mogelijkheden werden aangeboden. En dat niet alleen; het was namelijk ook zo dat wij hier voor een heel goede prijs geholpen konden worden. Dat overtrof al onze verwachtingen en het was voor ons dan ook al snel duidelijk dat wij graag een keer met dit bedrijf zouden willen praten over de mogelijkheden die zij ons te bieden hadden. Wij wilden namelijk graag weten of ze ook ons logo op de bedrijfskleding borduren konden. Wij vreesden dat dit waarschijnlijk niet zou kunnen omdat wij een tamelijk ingewikkeld logo hebben. Tot onze grote blijdschap bleek echter dat het geen enkel probleem was. Dat was voor ons een schot in de roos.

Wij lieten hier onze bedrijfskleding borduren voor een goede prijs

Toen wij op de site kwamen kijken van Teylingerborduur zagen wij dat men hier werkelijk alle soorten kleding kan borduren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mutsen, sjaals, jasjes en alles wat dies meer zij. Aangezien wij ons personeel altijd voorzien van een compleet tenue, was het voor ons dus heel fijn dat men bij dit bedrijf alle soorten bedrijfskleding borduren kan. Wij hebben dan ook snel een offerte aangevraagd voor het bedrijfskleding borduren. Wij kregen al heel snel bericht van de mensen van dit bedrijf en de prijs waarmee ze op de proppen kwamen, was beter dan wij ooit hadden kunnen dromen. Het is namelijk zo dat dit bedrijf zelf bedrijfskleding borduren kan waardoor zij ook de prijzen laag kunnen houden. Daar kun je als consument heel erg van profiteren en wij hebben op deze wijze heel voordelig goede kleding kunnen kopen dat voorzien was van een prachtig logo. Wij zijn er nu dus zeker van dat onze kleding niet bij de eerste de beste regenbui haar logo verliest. Dat zorgt ervoor dat wij altijd een professionele indruk kunnen maken op onze klanten.

Wij raden dit bedrijf van harte aan

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en vandaar dat wij ook iedereen zouden willen aanraden om naar dit bedrijf te gaan wanneer u ook uw bedrijfskleding borduren wilt. Kortom:

  • dit bedrijf levert uitstekend werk
  • wij werden heel snel geholpen
  • wij hielden zelfs geld van ons budget over

Wilt u meer over dit bedrijf weten? Kijk dan even op Teylingerborduur.nl. Hier kunt u ook veel foto’s van borduurwerken vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn