Webshop software op maat nodig?

Tegenwoordig is het ontzettend eenvoudig een eigen webwinkel of webshop op te zetten. Een eenvoudige webwinkel is zo gemaakt, met de vele gratis softwarepakketten die online worden aangeboden. Dit soort pakketten biedt de gebruiker echter weinig vrijheid en al helemaal geen maatwerk. Voor IT-oplossingen op maat klopt u daarom aan bij novulo. Bij novulo kunt u voor uw webshop software kiezen uit diverse onderdelen, zodat uw webshop software altijd voldoet aan uw wensen en eisen. Beschikt u over een online kledingwinkel waar dagelijks enkele honderden mensen een betaling doen? Dan heeft u een heel ander pakket nodig dan als u eigenaar bent van een fietsenwinkel met dagelijks een tiental klanten. novulo weet als geen ander wat de kracht van maatwerk is. Wilt u uw bestaande software verbeteren of uw webshop direct goed inrichten? Neem dan contact op met novulonovulo.com/.”>. Wij helpen u graag van uw onderneming een succes te maken! Bestaande systemen zijn uiteraard ook te koppelen met onze applicaties. Een ouderwetse IT-omgeving omvormen tot een dynamisch geheel kunt u zeker overlaten aan novulo. Met ruim tien jaar ervaring weten wij hoe wij u op snelle en flexibele wijze van dienst kunnen zijn. 

De perfecte webshop software laten ontwikkelen

Om de perfecte software voor u te ontwikkelen luisteren wij allereerst naar uw wensen. Daarbij komen de volgende thema’s van uw bedrijfsvoering aan bod:

  • marketing
  • financiën
  • HR
  • CRM
  • verkoop

Dit is slechts een greep uit het ruime aanbod applicaties dat novulo u kan bieden. Daarnaast worden er continu nieuwe applicaties gemaakt, die gekoppeld kunnen worden aan bestaande modules van novulo. Als u met ons in gesprek gaat kijken wij niet alleen naar het eindproduct, maar helpen wij u ook uw wensen te definiëren. Het is immers best lastig om van een wens naar een werkende applicatie te komen. Daarvoor zijn wij de juiste partner. Ook als u al in het bezit bent van webshop software van novulo, kunt u dus continu updates krijgen. Wilt u een nieuwe feature binnen uw software, omdat uw bedrijf verandert of groeit? Dan is dat uiteraard geen probleem! Juist omdat wij maatwerk leveren, kunnen wij onze producten aanpassen aan uw behoefte. Op dit moment werken wij aan diverse applicaties die de gebruikers in staat stellen bijzondere prestaties te leveren. Lees daarover meer onder het kopje ‘cases’, op onze website. Wellicht doet u zo nieuwe inspiratie op voor uw webshop software.

Contact

Wij kunnen ons voorstellen dat u meer wilt weten over de vernieuwende en bijzondere aanpak van novulo. U kunt daarom contact opnemen met ons via de website. Hier vindt u alles over onze producten en visie, ook op het gebied van webshop software. Het grote voordeel van het uitbesteden van de ontwikkeling van webshop software bij novulo, is dat u deze ontwikkeling uitbesteedt maar tóch maatwerk krijgt. Dat is de kracht van novulo. Wij laten u er graag mee kennismaken. Bekijk ook eens onze FAQ. Zo ziet u direct welke vragen andere klanten al aan ons hebben gesteld. Een van onze adviseurs helpt u uiteraard graag verder als u een van onze applicaties op het gebied van webshop software wilt aanschaffen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn