Waar kunt u het beste naar een goede accountant zoeken?

Een tijdje geleden heb ik bericht gekregen van de Belastingdienst dat zij mijn boekhouding wilden bekijken. Het was namelijk zo dat zij niet geloofden dat mijn administratie klopte omdat de cijfers per jaar teveel uiteen liepen. Dat was voor mij heel vervelend om te merken en daarom ben ik gaan kijken naar mogelijkheden om te achterhalen of ik dan misschien fouten had gemaakt. Toen ik bij mijn accountant aanklopte, kreeg ik te horen dat ik mij nergens druk om moest maken. Toen ik echter bij vrienden ging informeren, kreeg ik dingen over mijn accountant te horen, die mij heel erg ongerust maakten. Het bleek dat hij zijn werk helemaal niet zo goed deed en daardoor kon het zeer zeker wel het geval zijn dat er fouten in mijn administratie zaten. Ik wilde daarom gelijk een andere accountant zoeken omdat ik deze persoon naar mijn boekhouding wilde laten kijken. Ik ben toen gaan kijken waar ik het beste een accountant zoeken kon en ik heb toen gewoon maar via het internet een poging gedaan om te kijken wat de mogelijkheden waren. Ik ben toen een accountant gaan zoeken via allerlei fora want ik wilde graag weten waar andere mensen hun zaken lieten doen. Ik wilde graag met een specialist gaan praten omdat ik het belangrijk vond dat ik mijn boekhouding op orde zou krijgen. Als er namelijk echt fouten gemaakt zouden worden, dan zou het niet verstandig zijn om nog steeds met dezelfde persoon te blijven werken. Ik ging daarom een accountant zoeken en ik heb toen gezien dat wanneer je een goede accountant zoeken gaat, je een grote kans van slagen hebt wanneer je naar de site van finovion.nl gaat. Veel mensen die een accountant zoeken komen op deze site terecht en daarom wilde ik graag even met een van de mensen van dit kantoor praten. Ik heb toen gekeken wat zij voor mij konden doen en ik heb toen gezien dat ik niet tevergeefs naar een accountant zoeken ging want deze mensen leken mij heel goed te kunnen helpen. Ik heb daarom meteen even contact met deze mensen opgenomen om te horen of zij tijd hadden om naar mijn boekhouding te kijken. 

Ik ging met succes naar een accountant zoeken

Ik wilde graag een goede accountant in de arm nemen en daarom ging ik ook echt even de tijd nemen toen ik een accountant zoeken ging. Uiteindelijk heb ik toen de site van finovion.nl gevonden en dit kantoor maakte een heel goede indruk op mij. Ik heb gezien dat deze mensen je voor een heel goede prijs kunnen helpen en ik ben daarom blij dat ik deze mensen gevonden heb. Als u ook een accountant aan het zoeken bent, surf dan ook een keer naar deze site.

Mijn boekhouding klopt weer 

Ik heb te horen gekregen dat mijn boekhouding inderdaad niet klopte, maar gelukkig in mijn voordeel: ik had altijd veel te veel geld betaald. Kortom:

  • Ik ging met succes naar een goede accountant zoeken 
  • Ik heb hier een goede specialist gevonden 
  • Ik hoop nog lang met dit kantoor te kunnen blijven werken 

Wilt u meer weten? Kijk dan ook nog even op de site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn