Vindt hier uw co-packers in Nederland

Bent u op zoek naar professionele co-packers in Nederland? Zoekt u dan niet verder en ontdek de kracht van Flexwerf. Deze co-packers in Nederland helpen u bij het verpakken, ompakken, inpakken en meer van al uw producten. Als co-packers in Nederland werken de mensen van Flexwerf samen met een grote diversiteit aan bedrijven, waarbij kwaliteit en snelheid bij deze co-packers voorop staat. Ontdek Flexwerf zelf op flexwerf.nl.

Waarvoor zoekt u co-packers in Nederland?

Deze co-packers in Nederland zijn voor zeer veel verschillende diensten in te schakelen. Denkt u aan:

  • Het maken van mailpakketten
  • Inpakken van relatiegeschenken
  • Vullen van goodiebags
  • Samenstellen van kerstpakketten
  • Monteren
  • Labelen
  • Sealen
  • Bestickeren

Vele handen maken licht werk en mede dankzij de snelheid, de expertise en de kwaliteit die Flexwerf met haar co-packers in Nederland levert, wordt u volledig ontzorgd bij al uw verpakkingswerkzaamheden. Daarnaast werken deze co-packers in Nederland tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een tijdelijke samenwerking, waarbij uw eigen team versterkt wordt met mensen van Flexwerf, of dat u met vaste regelmaat co-packers in Nederland nodig heeft. Een groot voordeel voor u is dat u te maken heeft met mensen die dit werk elke dag professioneel uitvoeren. Deze mensen hebben de expertise hoe snel en efficiƫnt ingepakt kan worden en daardoor bent u met de dienstverlening van Flexwerf beter uit, dan wanneer u willekeurige uitzendkrachten inzet op deze werkzaamheden. Uiteindelijk bespaart u op deze manier veel tijd en daarmee ook veel geld. Wat u ook wilt laten inpakken, u bent ervan verzekerd dat het goed gebeurt, om de manier waarop u dit wilt. Uw producten worden op respectvolle wijze behandeld en op zeer nette wijze verpakt, ook wanneer het gaat om het ompakken van een oude verpakking naar een nieuwe verpakking. Heeft u bijvoorbeeld uw verpakkingsmateriaal aangepast? Bijvoorbeeld omdat u een nieuw huisstijl heeft aangenomen of van bedrijfsnaam bent veranderd? In dat geval helpen de mensen van Flexwerk u graag bij het ompakken van alle reeds geproduceerde en verpakte goederen naar een verpakking met de nieuwe uitstraling. Op die manier hoeft de doorvoering van een nieuwe huisstijl geen stagnatie op te leveren in het uitleveren van uw producten. U kunt daarbij van alles door de co-packers in Nederland laten uitvoeren. Ook het voorzien van verpakkingen van bepaalde bestickering, bijvoorbeeld voor export naar het buitenland, kunt u hen inschakelen. Voor eenmalige projecten als dit draait Flexwerf haar hand niet om, maar u zult al snel merken dat de dienstverlening zo divers en flexibel is, dat u met regelmaat gebruik zult maken van deze co-packers in Nederland. De snelheid en efficiƫntie, samen met het voordelige tarief maken dit natuurlijk extra aantrekkelijk. De mensen die het werk uitvoeren pakken alles enthousiast in. Flexwerf selecteert hier speciaal op en daardoor bent u altijd verzekerd van mensen die met plezier het inpakwerk voor u verrichten. Vele opdrachtgevers gingen u al voor en daarbij worden de diensten veel ingezet door groothandels, drukkerijen, productiebedrijven en bedrijven die alleen in bepaalde seizoenen co-packers in Nederland nodig h ebben. Ook drukkerijen weten Flexwerf in te schakelen voor het verwerken van grote verzendingen, waarbij het inpakwerk snel en zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Hoeveel handen heeft u nodig?

Bent u benieuwd naar de dienstverlening van Flexwerf en kunt u wel wat extra handen gebruiken? Of het nu gaat om een tijdelijk of een vast project, vraagt u gerust informatie aan via www.flexwerf.nl. Met ruim 300 mensen die het inpakwerk voor Flexwerf op verschillende locaties en projecten uitvoeren, bent u ervan verzekerd dat u voldoende helpende handen heeft bij uw project.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn