Vind jij serres ook zo mooi?

Veel mensen voelen wat jaloezie als zijn woningen met mooie serres zien. Het lijkt ze zelf ook zo ontzettend fijn om een dergelijke ruimte bij hun huis te hebben. Een plek waar je het gevoel hebt buiten te zitten, zonder dat je last hebt van wind, regen en kou. Een kamer met veel licht, waar de zon de ruimte krijgt om binnen te vallen. Laat het niet bij dromen! Ter Huurne kan serres op maat maken, zodat er ook bij jouw woning een exemplaar aangebouwd kan worden!

Voordelen van serres

Wat is het nu dat mensen zo aantrekt in een dergelijke aanbouw? Veel mensen zouden graag vaker buiten willen zitten, om wat meer daglicht op te kunnen vangen. Maar veel van onze tijd moeten we nu eenmaal binnen doorbrengen vanwege ons werk of vanwege andere taken die we hebben. En ben je dan een keer in de gelegenheid om buiten te zitten, dan zul je zien dat het regent of de wind te hard waait. Serres maken het mogelijk om te genieten van daglicht en van het gevoel van buiten zitten, zonder dat je daadwerkelijk naar buiten hoeft te gaan. De glazen wanden en daken bieden bescherming tegen weersomstandigheden, terwijl je toch volop in het daglicht zit. Dit is goed voor ons lichaam en voor ons humeur. Bovendien krijg je met serres de kans om meer te genieten van je tuin of de natuur. Je kunt vrijuit naar buiten kijken, het voelt haast alsof je gewoon in je tuin zit. En je creƫert zo heel gemakkelijk extra woonruimte, je krijgt er een stuk woonoppervlak bij. Er zijn dus veel voordelen te noemen en het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen huizen met serres zo mooi vinden en er graag zouden wonen.

Serre op maat

Ben jij een van die mensen die het zo fijn lijkt om een dergelijke aanbouw te hebben? Dan moet je eens een kijkje nemen bij Ter Huurne! Zij hebben veel ervaring hiermee en doordat zij al hun serres altijd op maat maken, kunnen zij ook voor jouw woning een perfecte aanbouw maken! Het is immers belangrijk dat niet alleen de afmetingen goed bij jouw pand aansluiten, maar dat ook de stijl past bij de uitstraling van jouw huis, zodat het een mooi geheel vormt. Ter Huurne maakt niet alleen zelf het ideale ontwerp voor een serre bij jouw woning, zij maken al hun serres ook in hun eigen fabriek en zij zorgen zelf voor de oplevering ervan. Doordat zij alle stappen van het proces in eigen hand hebben, kunnen zij er zorg voor dragen dat het precies wordt zoals jij voor ogen had. Je profiteert bij hen bovendien van:

  • sterke aluminium profielen die een zeer lange levensduur hebben
  • afwerking in de kleur van jouw voorkeur
  • HR++ veiligheidsbeglazing
  • beglazing die goed isolerend is, zodat het zomers niet te heet wordt en ‘s winters niet te koud

Op hun website kun je verschillende voorbeelden vinden van serres die zij in de loop van de jaren opgeleverd hebben. je zult zien dat zij echt voor iedere situatie aan geschikte oplossing kunnen bieden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn