Verpakkingsmateriaal gezocht? Voor alle soorten verpakkingsmaterialen is VIV uw leverancier!

Bent u opzoek naar geschikt Verpakkingsmateriaal? Stop met zoeken, want leverancier viv heeft alles in huis om u te voorzien in alle gewenste soorten verpakkingsmaterialen! Onze afkorting staat voor Verpakkingsindustrie Veenendaal. Sinds 1953 zijn wij al dé leverancier van Verpakkingsmateriaal voor heel veel bedrijven. Bekijk nu overzichtelijk het uitgebreide aanbod via onze website: viv.

Verpakkingsmateriaal voor alle branches 

Het begrip ‘Verpakkingsmateriaal‘ is zeer breed. Het gaat veel verder dan alleen kartonnen dozen, luchtkussenfolie, plasticzakken met plakstrip, enveloppen en beschermfolie. Om uw producten altijd zorgvuldig en veilig te versturen zijn een aantal zaken van belang. Allereerst is de juiste afmeting van belang. Stel dat de doos te groot is, dan kan uw product gaan bewegen tijdens verzenden. Ten tweede is het geschikte inpakpapier, verpakkingstape en beschermmateriaal cruciaal. Door verantwoordelijk te kiezen voor het juiste Verpakkingsmateriaal, levert u niet alleen uw artikelen veilig af voor transport. Het scheelt ook enorm in de retour- en vervangkosten als uw goederen goed beschermd overkomen. 

Speciaal Verpakkingsmateriaal voor webshops 
Aangezien er tegenwoordig ontzettend veel webshops bestaan, hebben wij van viv een speciale categorie Verpakkingsmateriaal voor webshop eigenaren. De meest handige vouwdozen in diverse formaten, luchtkussentjes, stevig pakpapier en efficiënte brievenbusdoosjes. Ze zijn ideaal voor elke webshop en leverbaar in geschikte maten, zodat ook uw producten veilig bij de klanten komen. Dat scheelt weer een hoop boze mailtjes! De consumenten eisen tegenwoordig namelijk steeds meer van webwinkels. De levertijden zijn enorm verminderd, waardoor het tot extreme pieken bij de postorderbedrijven leidt. Met het juiste Verpakkingsmateriaal en de passende bescherming, komen uw pakketjes wel goed aan. 

Verpakkingsmateriaal speciaal voor de industrie en transport
 
Uiteraard leveren wij tevens een ruim aanbod verpakkingsmaterialen aan voor ondernemers uit de industriële en transport sector. Om schade te beperken en daarbij hoge kosten, is het een goede uitkomst om bijvoorbeeld wikkelfolie en bescherm- en opvulmaterialen te gaan gebruiken. Kost amper extra tijd, maar maakt de verpakking een heel stuk steviger. Wij begrijpen dat u geen behoefte hebt aan hoge aanschafkosten voor verpakkingsmaterialen. Klanten willen tegenwoordig enkel de laagste prijs betalen voor verzenden, daarom bieden wij van viv alleen de allerscherpste prijzen aan! Onze groothandel levert aan zowel bedrijven als particulieren, waarbij uiteraard profijt kan worden gemaakt van hoge staffelkortingen als u gelijk groots inkoopt. 

Verpakkingsmateriaal super snel geleverd met bedrukkingsmogelijkheden 

Uw bestelling uit onze voorraadproducten worden vrijwel altijd binnen 24 uur al geleverd. Bekijk daarom nu onze uitgebreide voorraad in onze webshop. Aangezien we al sinds 1953 dé groothandel zijn op het gebied van al uw verpakkingsmaterialen, kunnen wij u altijd adviseren over uw verpakkingsmaterialen en -problemen. 
Naast ons zeer uitgebreide assortiment aan kwaliteit en goedkope verpakkingsmaterialen, bieden wij ook verpakkingsmaterialen geheel op maat aan. Dus verkoopt u iets unieks en wilt u hiervoor een speciale afmeting aan Verpakkingsmateriaal laten maken, dan helpen wij u graag verder. Liever een eigen ontwerp op uw Verpakkingsmateriaal? Dan drukken wij graag uw wensen tot leven. Met een uniek ontwerp, valt uw verpakking gelijk op en het geeft daarbij een persoonlijk tintje!

Waarom kiezen voor Verpakkingsmateriaal van viv?:

  • Zeer uitgebreid aanbod 
  • Voor alle goederen en producten de juiste verpakking
  • Compleet aanbod met beschermmaterialen 
  • Eigen bedrukking mogelijk
  • Eigen afmeting mogelijk
  • Snelle leveringen
  • Voordelige prijzen
  • Persoonlijk en vakkundig advies

Bekijk nu ons grote aanbod en neem contact met ons op voor de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden en zorg ervoor dat jouw Verpakkingsmateriaal altijd top is: viv.nl/” target=”_blank” style=”background-color: rgb(255, 255, 255); color: rgb(51, 122, 183);”>webshop.viv.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn