Tweedehands kantoormeubelen

Toen wij onze kantoorruimte opnieuw in gingen richten, hebben wij er voor gekozen om dit te doen met tweedehands kantoormeubelen. Vaak gebeurt het dat bedrijven meubilair wegdoen dat nog in prima staat is en dat is natuurlijk zonde. Het kan zijn dat zij dan gewoon op zoek zijn naar een andere uitstraling, maar het kan ook gebeuren dat een bedrijf failliet gaat of met de werkzaamheden stopt. Ook dan wil je natuurlijk het kantoormeubilair dat er nog is graag van de hand doen. Voor ons zijn tweedehands kantoormeubelen echter een uitstekende keus. Wij stellen niet zoveel eisen wat betreft de uitstraling, er komt toch niemand anders in de kantoorruimte dan wijzelf. Ik kan mij voorstellen dat als je vaak klanten of opdrachtgevers in je kantoor moet ontvangen, dat je dan wel wilt dat het interieur een goede afspiegeling is van jouw onderneming. Maar bij ons is het zo dat alleen wijzelf er binnen komen, dus is het aspect van de uitstraling die er gecreëerd wordt toch net even iets minder belangrijk. Als dat voor jou ook geldt, dan kun je ook prima kiezen voor tweedehands kantoormeubelen!

Tweedehands kantoormeubelen in goede staat

Het belangrijkste bij de aanschaf van tweedehands kantoormeubelen was voor ons dat ze nog in een goede staat verkeerden. Voor een kast maakt het ons bijvoorbeeld niet echt uit hoe deze er uit ziet, dit komt toch in het magazijn te staan. Wat wel belangrijk is, is dat de deuren gemakkelijk open en dichtgaan en dat de lades goed werken. Er is immers weinig zo frustrerend als steeds een paar keer aan een la te moeten trekken voordat deze eindelijk open gaat. En ook kastdeuren die niet willen sluiten zijn uiteraard een flinke ergernis. Ik moet wel zeggen dat wij niet voor alles voor tweedehands kantoormeubelen hebben gekozen, voor de bureaustoelen hebben we wel nieuwe exemplaren uitgezocht. Dat heeft te maken met het feit dat ik een slechte rug heb en daardoor strenge eisen aan mijn stoelen stel. Ze moeten echt ergonomisch verantwoord zijn en goed passen bij mijn lichaam. Is dat niet het geval, dan krijg ik echt last van mijn rug en daar zit ik uiteraard niet op te wachten. Voor mijn bureaustoel ben ik dus echt bij diverse winkels langsgegaan om te testen welke het best bij mij past. Maar voor de rest hebben wij dus allemaal tweedehands kantoormeubelen uitgezocht!

Inkoop en verkoop

Voor onze tweedehands kantoormeubelen zijn wij naar Daan’s Kantoormeubelen gegaan. Dit bedrijf verkoopt niet alleen maar kantoormeubilair, maar zij kopen het ook in. Mochten jullie dus van je meubilair af willen, dan kun je ook contact met dit bedrijf opnemen! Wij gingen dus naar hen toe om wat te kopen en wij waren niet teleurgesteld over het aanbod dat zij hadden. Zo boden zij bijvoorbeeld een ruime keus in kasten, we konden kiezen uit:

  • houten kasten
  • archiefkasten
  • roldeurkasten
  • garage kasten

Ze hadden bovendien van alle verschillende modellen ook nog diverse exemplaren op voorraad, dus we hadden ook nog keus! Wij zijn zeer tevreden over de tweedehands kantoormeubelen die we hier gekocht hebben. Het bedrijf zorgt er namelijk altijd voor dat zij alleen maar producten verkopen die we een goede kwaliteit zijn en die er nog goed uitzien. Tegelijkertijd zijn de prijzen heel scherp, wat natuurlijk prettig is. Zo hoeft het inrichten van jouw kantoor dus echt niet heel veel geld te kosten! Wij kunnen het echt aanraden om tweedehands kantoormeubelen aan te schaffen via hen. Ben jij hier ook nieuwsgierig naar, kijk dan eens op daanskantoormeubelen voor de mogelijkheden die dit bedrijf jou kan bieden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn