Taalcursus Frans voor uw bedrijf

Handelen in het buitenland is niet altijd even makkelijk. Voordat u een aantal betrouwbare contacten heeft, bent u soms maanden verder. Ook loopt u tegen problemen aan, zoals vertraagde leveringen, of miscommunicaties. Wanneer verschillende partijen elkaar niet begrijpen, kan dat de handelsrelatie ernstig verstoren. Bent u actief op de Franse markt en wilt u daar optimaal van profiteren? Dan is een taalcursus Frans zeker de moeite waard! Le Français Sur Mesure biedt een volledig pakket aan, waarmee medewerkers in contact te laten komen met Franse woorden en gebruiken. De lessen worden gegeven door een native speaker, zodat nuanceverschillen en uitspraak niet verloren gaan. Op https://lefrancaissurmesure.nl/voor-een-leerzame-taalcursus-frans/ vind u meer informatie, of kunt u een cursus aanvragen. Wat zijn de voordelen van een taalcursus Frans voor uw bedrijf?

  • Een veel gesproken taal
  • Gemakkelijke communicatie en sneller handelen
  • Een cursus op maat

Uw bedrijf profiteert voor onbepaalde tijd van een taalcursus Frans. Het Frans is namelijk niet alleen inzetbaar in Frankrijk, maar in grote delen van de wereld. De taal wordt met name gesproken in Afrika, maar ook in Canada en een aantal Europese landen, zoals Zwitserland en België. Hoe verder uw bedrijf zich uitbreidt, hoe belangrijker het Frans kan zijn. Wat u ook zult merken is dat Fransen een trots volk zijn. Waar in de meeste Europese landen vloeiend Engels wordt gesproken, is dat in Frankrijk zeker niet het geval. U moet zich er dus op voorbereiden dat een onderhandeling in het Engels lang kan duren, of dat een Engelstalige dialoog helemaal niet tot stand komt. Dat heeft natuurlijk niet de voorkeur. Wanneer uw personeel de Franse taal spreekt, schept dat een band en kunnen ingewikkelde zaken snel besproken worden. Een taalcursus Frans helpt u om eenvoudig te communiceren met spelers in het Franse bedrijfsleven.  

Taalcursus Frans: specifiek en actief

Een taalcursus Frans bij bovenstaande aanbieder helpt u verder. In de eerste plaats omdat de cursus helemaal op maat wordt verzorgd. Er wordt gekeken naar de sector waarin uw bedrijf actief is en welke woordenschat daar voor nodig is. Zo is medisch Frans bijvoorbeeld compleet anders dan business Frans. Als u gespecialiseerd bent in landbouwproducten, heeft u weer een andere vocabulaire nodig. De lessen richten zich volledig op de onderdelen die voor uw bedrijf belangrijk zijn. Er wordt gebruik gemaakt van de ALP-methode (Actief Leer Principe). Die is erop gericht om de opgedane kennis meteen in de praktijk te brengen. Medewerkers zullen in het Frans met elkaar spreken en elkaar verder helpen in het proces. Aan het eind van de taalcursus Frans volgt een toets, waarmee u als bedrijfsleider kunt meten of het niveau van het personeel genoeg is gestegen. U kunt vervolgens besluiten dat er voldoende resultaat is bereikt, of kiezen voor een aanvullende cursus. Uiteindelijk bepaalt u zelf hoe lang de cursus duurt en wat de prioriteiten zijn. Het kan dus gaan om het aanleren van de basisprincipes, maar bijvoorbeeld ook om het aanscherpen van schriftelijke vaardigheden. Een taalcursus Frans is dus geschikt voor iedere afdeling!

Op maat gemaakt

De taalcursus Frans wordt op maat gemaakt. Voordat het traject begint, vindt uitvoerig overleg plaats over de opzet. Niet alleen de native speaker is daar dus mee bezig, maar ook u kunt aangeven wat u belangrijk vindt. Iedere les heeft uiteraard een bepaalde basis, maar daarin kan toch veel onderscheid gemaakt worden. U kent als bedrijfsleider uw personeel het best, dus kunt u aangeven waar het accent moet liggen. Ga snel naar bovenstaande site en maak een afspraak. Na een taalcursus Frans bent u helemaal klaar voor handel met Frankrijk!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn