Stel uw vraag aan klantendienst gazet van Antwerpen

Stel uw vraag aan klantendienst gazet van AntwerpenDe klantendienst gazet van Antwerpen is er voor al uw vragen over de krant. Bent u benieuwd waarom de krant vandaag niet is bezorgd? Heeft u terugkerende klachten over de bezorging? Wilt u een advertentie plaatsen in de krant? Of heeft u een evenement of nieuwswaardig feit dat u wilt melden? Of wilt u meer weten over hoe de krant wordt gemaakt? De klantendienst gazet van Antwerpen kan u helpen of adviseren en heeft alle antwoorden die u wenst. De Gazet van Antwerpen is een beroemde Vlaamse krant, die van oudsher gespecialiseerd is in het nieuws over Antwerpen en het Waasland. Ik heb een tijdje in het Waasland gewoond en toen las ik altijd de Gazet van Antwerpen in de bibliotheek. Het grappige was dat een vriendin van mij, die net als ik ook journalist is, toentertijd werkte voor de Waaslandeditie van de Gazet van Antwerpen. Als ik vragen had over de krant hoefde ik dus niet de klantendienst gazet van Antwerpen te bellen, want ik kon direct bij haar terecht. Ze werkte daar als eindredacteur en moest dus alle krantenartikelen over het Waasland redigeren. Hierdoor was ze precies op de hoogte van het laatste nieuws. Soms tipte ze me ook: ‘wist je dat er dit weekend een leuke band speelt in Stekene?’ (Dat is de plek waar ik toen woonde.) Of: ‘heb jij iets gemerkt van het grote ongeluk op de snelweg richting Oostende?’ Nou, die dag kan ik me nog wel herinneren ja. ’s Ochtend vroeg hoorden we luide sirenes. Op weg naar het dorp moesten we altijd de snelweg – die ze in Vlaanderen overigens de ‘expresweg’ noemen – oversteken. Daar stond een enorme file. Het was heet en de meeste mensen waren uitgestapt. Ze zaten in groepjes te kletsen in de berm. Eén man had zelfs zijn gitaar erbij gepakt en was liedjes aan het zingen. De verstoring was pas eind van de dag voorbij. De klantendienst gazet van Antwerpen is natuurlijk ook op de hoogte van dit soort lokale gebeurtenissen, dus met vragen kun je altijd bij hen terecht. Zelf heb ik overigens nooit voor de Gazet geschreven. Vlaams is voor mij toch te anders dan Nederlands. Daarom heb ik extra veel bewondering voor die vriendin van mij. Na in Nederland te zijn opgegroeid en opgeleid, volgde ze een journalistieke opleiding in Antwerpen. En voilà: ze kon bij de krant aan de slag en mocht zelfs ‘native speakers’ corrigeren.

Klantendienst gazet van Antwerpen is het aanspreekpunt van de krant

De gazet, zoals de krant in het kort wordt genoemd, speelt een belangrijke rol in de lokale cultuur: alle activiteiten en evenementen worden er in aangekondigd, bewoners blijven op de hoogte van het regionale nieuws en daarnaast is er natuurlijk ook aandacht voor het wereldnieuws. De klantendienst gazet van Antwerpen draagt op een belangrijke manier bij aan het succes van de krant. Want veel lezers hebben ook behoefte aan een aanspreekpunt. En de krant zelf praat natuurlijk niet terug. Wacht niet langer om uw prikkelende vraag aan de klantendienst gazet van Antwerpen te stellen en neem vandaag nog contact op met de klantendienst gazet van Antwerpen. U kunt de klantendienst gazet van Antwerpen vinden op de volgende website: be-klantendienst.

Waar kunt u de klantendienst voor gebruiken?

De BE klantendienst gazet van Antwerpen is niet aangesloten bij de krant of ermee verbonden. Toch kunt u met de volgende punten bij hen terecht:

  • Vragen over de bezorging
  • Klachten over de bezorging
  • Melden van nieuws
  • Melden van activiteiten en evenementen
  • Opmerkingen over de inhoud van de krant
  • Advertenties plaatsen
  • Overige vragen over de krant
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn