Schuifpuien voor meer licht in huis

Schuifpuien voor meer licht in huisWe werken veel met de verkoop van vastgoed binnen ons bedrijf. We richten ons voornamelijk op de verkoop van vastgoed in Duitsland, Nederland en België en onze markt bestaat voornamelijk uit de huizen waarmee nog wat moet gebeuren. Huizen die net niet optimaal zijn, die achterstallig onderhoud hebben of waar nog flink aan gebouwd moet worden. We helpen onze klanten door een schets te maken van de mogelijkheden die er zijn en hoeveel dit ongeveer zou kosten wanneer alles uitbesteed wordt. Een unieke aanpak waarbij we vooral veel samenwerkingen aangegaan zijn met bedrijven die in deze sector actief zijn. Klusjesmannen, timmermannen, metselaars maar ook aannemers en glazenwassers. Er kan veel gedaan worden door bijvoorbeeld te kijken naar het plaatsen van schuifpuien. De schuifpuien zijn een ideale manier om ervoor te zorgen dat er meer ruimte ontstaat, er meer lichtinval is en er een natuurlijke doorgang naar buiten lijkt te zijn. Bijzonder geschikt voor de grote huizen, maar ook voor de kleinere huizen die hierdoor veel meer effectieve ruimte hebben. Vandaar dat veel klanten blij zijn met de mogelijkheden die we aanbieden, in dit geval met Tuin Maximaal (tuinmaximaal.be) waar verschillende opties direct aangekocht kunnen worden. Er kan zelfs met PayPal betaald worden.

Waarom juist schuifpuien?

Schuifpuien bieden unieke mogelijkheden omdat zij zorgen voor meer lichtinval en meer ruimte in huis. Daarnaast zorgen zij ervoor dat er meer doorkijk naar buiten is, idealiter naar de eigen tuin. Dat maakt het inrichten van het huis niet alleen leuker, het maakt het ook veel makkelijker om een plek te vinden om een eettafel neer te zetten of tafels en stoelen in de tuin te plaatsen. De meeste van onze klanten hebben het overigens niet bij de schuifpuien gehouden. Waar mogelijk hebben we namelijk ook een veranda uitgetekend of een overkapping om zo de ruimte nog verder uit te breiden. Op die manier wordt er nog meer gebruik gemaakt van de ruimte en kunnen de schuifpuien dienstdoen als een te verplaatsen wand waarmee de mogelijkheden pas echt eindeloos worden. Dat is de reden waarom we vooral aanraden om te kiezen voor schuifpuien en deze verstandig in te zetten. Door te kiezen voor Tuin Maximaal is een maximaal aanbod aan mogelijkheden gemakkelijk te vinden en dat is waar het gemak pas echt begint. Dat is belangrijk voor onze klanten, want die hebben meestal direct heel veel uiteenlopende projecten staan die gedaan moeten worden aan het huis.

Hoe werkt ons systeem?

We werken op een unieke manier waarbij we contact hebben met makelaars in

  • Nederland
  • België
  • en Duitsland

Deze makelaars laten ons weten wanneer zij objecten hebben die moeilijk te verkopen zijn op de huidige markt omdat er een bepaalde mate van visie nodig is. Met andere woorden: de objecten waar te veel werk aan zit voor de gemiddelde persoon. Deze objecten nemen wij op in de lijst die we opsturen naar de mensen die interesse getoond hebben in vastgoedobjecten die aandacht nodig hebben. We gaan eerst met het vastgoed aan de slag door bepaalde aanpassingen in te tekenen. Dakramen, schuifpuien, overkappingen, nieuwe vloeren. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij berekenen de kosten en mogelijkheden. Op die manier kunnen we onze klanten niet alleen een vastgoedobject doorsturen, we kunnen direct verschillende opties aangeven die het huis interessanter kunnen maken. De afgelopen maanden is de interesse steeds groter geworden en verkopen we dagelijks meer panden, huizen en objecten – met tal van tevreden klanten als een stevige basis voor de reclame die we de komende tijd willen gaan maken voor ons bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn