Plus500 iets voor jou?

Op zoek naar een broker? Misschien is Plus500 de juiste keuze voor jou. Lees het hier!

Wanneer je van plan bent om te gaan beleggen in aandelen moet je eerst op zoek gaan naar een broker. Een broker is een tussenpersoon/tussenpartij die de aandelen tussen de belegger en de markt verhandelt. Wanneer jij van plan bent aandelen te kopen doe je dit dus via de broker die als een soort makelaar tussen jou en de markt optreedt. Plus500 is zo’n soort broker. Niet elke broker is hetzelfde en bij elke broker zijn weer andere dingen mogelijk. Wat de mogelijkheden en voordelen bij Plus500 zijn lees je hier.

Wat zijn de mogelijkheden bij Plus500?

Plus500 is een van de grotere brokers in Europa. De broker is ook in Nederland erg populair. Dit komt mede omdat er een Nederlandse site beschikbaar is waar alles in het Nederlands staat aangegeven. Ook is er bij Plus500 veel mogelijk op het gebied van handelen in aandelen. Er kan namelijk in een groot aantal effecten worden gehandeld. De effecten waarin je kan handelen zijn:

  • Aandelen
  • Indexfondsen
  • Valuta
  • Grondstoffen

Een van de populairste opties om in te beleggen zijn aandelen. Bij Plus500 heb je de keuze uit een groot aantal aandelen. Je kan beleggen in aandelen van beursgenoteerde bedrijven in Nederland maar ook uit het buitenland. Naast het beleggen in losse aandelen is het ook mogelijk om in indexfondsen te beleggen. Een indexfonds is een beleggingsfonds dat probeert hetzelfde rendement en risico als een beursindex te behalen. Je investeert dan dus eigenlijk in het gemiddelde van bijvoorbeeld een hele beurs als de AEX. Je hebt dan niet als doel om een beter rendement dan de beurs te halen, je bent al tevreden met hetzelfde rendement. Naast aandelen en indexfondsen kan je ook investeren in vreemde valuta. Hierbij kan je buitenlandse valuta opkomen en op koersschommelingen proberen in te spelen. Daarnaast is het ook mogelijk om in grondstoffen te handelen. Zo kan je onder andere kiezen tussen goud, zilver en olie.

Wat zijn de voordelen van Plus500?

Er is een groot aanbod aan verschillende brokers. De ene broker heeft bepaalde voordelen ten opzichte van een andere broker. De grootste voordelen van Plus500 zijn:

  • Het is volledig in het Nederlands beschikbaar
  • Er is een demoversie is beschikbaar
  • Je kan je eenvoudig aanmelden
  • Er is een uitgebreid aanbod aan verschillende effecten beschikbaar
  • Je kan op een makkelijke manier geld storten en opnemen

En wat zijn een van de grootste voordelen? Een van de grote voordelen van Plus500 is dat het volledig in het Nederlands beschikbaar is. Hierdoor hoeft een taalbarrière je er niet van te weerhouden om te beginnen met het handelen op de effectenbeurs. Daarnaast is er ook een demoversie beschikbaar. Hiermee is het mogelijk om goed te oefenen en erachter te komen of het een fijn platform is voor jou. Bovendien kan je je makkelijk aanmelden en kan je om een eenvoudige manier geld storten en opnemen. In de meeste gevallen moet je minimaal 100 euro storten. Voor meer informatie over deze zaken is het verstandig om de website van Plus500 eens te raadplegen. Hier staat alles duidelijk vermeld. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn