Pennen

Bedrukte pennen kunnen niet ontbreken. Dat geldt voor iedere onderneming, organisatie en zelfs evenementen. Mensen hebben ten eerste altijd schrijfgerei nodig en ten tweede vinden mensen het leuk een herkenbaar geschenk te ontvangen. Bij Drukwerkdeal.nl is er ruime keus. Het assortiment aan modellen is behoorlijk uitgebreid en qua afdrukken bieden zij dankzij de PMS en full color druktechnieken alle mogelijkheden. Daardoor is het mogelijk tekst, logo’s en afbeeldingen op een pen te laten afdrukken. Het enige wat jij hoeft te doen is het ontwerp gereed te hebben voor de bedrukte pennen. Deze lever je na het selecteren van jouw voorkeuren in en binnen 7 werkdagen ontvang jij jouw bestelling. Het maakt niet uit hoeveel je nodig hebt. Je kan een klein aantal bestellen of een bulk. Wel is het afhankelijk van de soort pen hoeveel je minimaal kan bestellen. Zo kan je van de promotiemodellen een groter aantal bestellen, dan van bijvoorbeeld de luxe pen. Vanaf een aantal van 25 stuks kan je al mooie bedrukte pennen bestellen die voorzien zijn van jouw naam, de bedrijfsnaam of de boodschap die aansluit bij het evenement. Ga naar de website van Drukwerkdeal.nl om de ideale modellen te selecteren voor deze relatiegeschenken.

Bedrukte pennen: jouw selectie

Om verder te gaan met de rest van de selectie, geef je eerst aan welke soort je nodig hebt voor de bedrukte pennen. Ga je voor een regulier model als de basic, of toch wat originelere uitvoeringen als de Soft Grip, de Luxe of de ECO. De Touch is een uitzondering, deze is bedoeld voor de smartphone of een tablet en niet als reguliere schrijfpen. Heb je gewoon een grote hoeveelheid nodig om uit te delen op een beurs, dan zijn de promotiepennen geschikt. Dit is een standaardmodel dat te bestellen is in het type Chromo, Retro en Fancy. De Chromo en Retro doen denken aan standaardmodellen, de Fancy is voorzien van een mooi bolletje op het uiteinde. Wat de soort en type ook wordt, de bedrukte pennen worden allemaal bewerkt met de hoogwaardige druktechniek van Drukwerkdeal.nl in PMS of full color. Welke druktechniek wordt gebruikt, dat geef jij aan in het selectiemenu. Je kiest voor PMS als jouw ontwerp voornamelijk tekst of een logo bevat. Bij PMS worden de kleuren voorafgaand aan de bedrukking gemengd. Het is geschikt voor specifieke kleuren zoals vaak bij huisstijldrukwerk het geval is. Wil je de bedrukte pennen voorzien van een foto of ontwerp die veel afwisselende kleuren bevat, dan is full color meer geschikt. Mocht je toch twijfelen bij de selectie van de bedrukking van de bedrukte pennen, vraag dan advies aan bij Drukwerkdeal.nl. Dat kan heel snel via online chat en anders telefonisch.

Het aanleveren

Bij bedrukte pennen is natuurlijk maar een klein oppervlak beschikbaar. Hiervoor is het belangrijk dat je een geschikt bestand aanlevert. Deze moet passen bij de afbeelding die op de pen moet komen te staan. In de aanleverspecificaties is te zien waar het bestand aan moet voldoen, zodat Drukwerkdeal.nl deze op de juiste manier kan gebruiken voor het afdrukken. Via de tab ‘Aanleveren’ kom je bij de informatiesheet waarin alle eisen staan beschreven. Mocht jouw ontwerp nog niet helemaal hierop aansluiten, volg dan de deze eisen om jouw ontwerp hierop aan te passen. Als dat het geval is, dan lever je deze in samen met de rest van jouw gekozen specificaties. Je zal zien dat je bedrukte pennen ontvangt die volledig aansluiten in de stijl van jouw organisatie of evenement. Bekijk daarom gauw de opties voor bedrukte pennen op Drukwerkdeal.nl om een bulk te bestellen waar zowel het bedrijf, potentiële klanten en andere geïnteresseerden gebruik van kunnen maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn