Op zoek naar tenttapijt grijs?

Goed voorbereid op vakantie? Staat u op een camping? Dan bent u bij herca aan het goede adres! Bij ons vindt u alle mogelijke benodigdheden voor uw vakantie, of u nou met een tent, caravan of camper gaat. Bij ons vind u een uitgebreid assortiment van kampeerartikelen, tenten, caravanonderdelen, gasflessen, campingstoelen en nog veel meer! Liever komen kijken? Dat kan natuurlijk ook! U bent van harte welkom in onze winkel in Enschede. 

Goed voorbereid op vakantie met tenttapijt grijs?

Kent u dat? Uit uw caravan, camper of tent stappen en natte voeten krijgen in uw voortent? Of andere natte spullen vinden in uw voortent? Dat hoeft niet meer!
Met ons tenttapijt grijs kunt u met een gerust hart erop vertrouwen dat uw voeten en eigendommen droog blijven. Bij ons vindt u een zeer breed assortiment aan tenttapijten. U kunt het zo gek niet bedenken, wij hebben het? En altijd in verschillende maten, kleuren en materialen. Naast ons tenttapijt grijs kunt u bij ons ook terecht voor ondergrondfolie of ecodoeken. Voorkom dat er water uw tent in loopt en zorgt voor behoudt van uw kampeercomfort.

Het maakt niet uit of u een seizoenkampeerder bent of dat u altijd er gerust op uit wil kunnen trekken, met ons tenttapijt grijs kan het.
Het tapijt is makkelijk op te vouwen en is daardoor goed mee te nemen zonder dat het u essentiële bergruimte kost. Tevens hoeft u niet bang te zijn voor grootschalig onderhoud, met een simpel vochtig doekje verdwijnen vlekken gemakkelijk uit uw tenttapijt grijs. Door de unieke structuur van het tenttapijt grijs heeft u daarnaast geen last van nare geuren, het tenttapijt grijs is zeer ademend en door zijn unieke structuur de enige in zijn soort.

Tenttapijt, wat voor mij?

Tenttapijt grijs heeft ruim voldoende voordelen. Hieronder zijn er enkele op een rij gezet voor u:

  • Makkelijk op te bergen/ mee te nemen
  • Duurzaam materiaal
  • Ademend vermogen
  • Geen natte voeten meer in uw voortent
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen 
  • Geschikt voor iedere voortent
  • Prettige ondergrond, ook wanneer u op blote voeten loopt
  • Vormt zich naar iedere ondergrond

Wij voorzien u graag van advies, zowel op onze werkplaats in Enschede als telefonisch of via email. Ons tenttapijt grijs is door zowel ervaren als beginnende kampeerders als zeer geschikt ervaren! Naast onze tenttapijten kunt u bij ons ook terecht voor al uw voorbereidingen. Zo kunt u bij ons terecht voor reparaties, onderdelen voor uw camper of caravan, fietsendragers of wilt u een airco installatie laten plaatsen? Ook voor al uw eetgerei, slaapzakken, koelboxen, kampeertafels, caravanaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Online bestellen kan natuurlijk ook! Onze gemiddelde levertijd bedraagt 7 werkdagen. Langskomen op onze locatie in Enschede kan natuurlijk ook. Bekijk voor de openingstijden onze website herca.nl Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Trek er lekker op uit en laat het gemak van goed voorbereid op weg zijn u dienen. Zo weet u altijd zeker dat u onbezorgd kan genieten van uw reis én bestemming. Zonder zorgen op weg met herca.nl.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn