Ook zoekend naar stevige dozen?

dozenmarkt - DozenAls u op dit moment bezig bent met het opzetten van een eigen bedrijfje en bezig bent om alles in gerede orde te brengen, dan is het ook goed om alvast even te denken aan de dozen voor de verzending van uw artikelen. Gaat u schapenwollen sloffen verkopen via internet, om maar eens een voorbeeld te noemen? Dan kunt u die het beste in representatieve dozen aanbieden aan uw klanten. Dit is niet alleen heel goed voor uw imago, als er een mooie doos omheen zit, maar ook voor de veiligheid van het transport. Als de slofjes goed beschermd naar de klanten worden verstuurd, is de kans maar miniem aanwezig dat er iets mee gebeurt. Als u ze alleen in een plastic zak zou opsturen, dan kunnen ze beschadigd raken doordat er maar één laag omheen zit gewikkeld. En dat wilt u natuurlijk niet hebben. En wie dit al helemaal niet mee willen maken, zijn uw klanten. Als u hen goed wilt verzorgen en te vriend wilt houden, dan doet u er dus goed aan om voor sterke dozen te zorgen om de wollen sloffen in te verzenden. Gaat u handelen in heel wat anders, bijvoorbeeld in honing van eigen bijen? Ook dan zullen praktische dozen goed van pas komen. Hierin blijven de potjes honing goed rechtop staan en als u er een vulmateriaal bij doet, dan zullen ze zeker op hun plaats blijven staan. Alleen zo heeft u de garantie dat het product ook goed bij de koper aan zal komen. Het maakt ons trouwens helemaal niet uit wat u gaat verzenden, want wij zijn van alle markten thuis. Wij hebben werkelijk voor ieder wat wils en durven dan ook gerust te zeggen dat wij geen nee te koop hebben op dit vlak. Als u kleine of grote dozen nodig hebt, veel of weinig, met of zonder omsnoerbanden. Ons is niets te gek en wij denken graag met u mee. Wij hebben werkelijk alle verpakkingsmaterialen die uw hart begeert. Twijfel daarom niet langer en neem vandaag nog een kijkje op onze website dozenmarkt.nl. Hier kunt u de meest uiteenlopende soorten en maten dozen vinden, waar u zeker goed mee uit de voeten kunt in uw startende onderneming. Dus wilt u er ook voor zorgen dat alles op tijd in kannen en kruiken is en dat u kunt zorgen voor een snelle en verzorgde verzending van de honing, de sloffen, of wat dan ook? Dan kunt u niet meer om de dozen van de Dozenmarkt heen. Bij ons vindt u ze in elk formaat, dus wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld. Surf daarom ook snel naar onze site en sla uw slag! Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant. Graag tot gauw!

Wij bewijzen dat dozen van topkwaliteit helemaal niet duur hoeven te zijn

Als u voor ons kiest, dan maakt u een zeer goede keuze. Nergens anders vindt u namelijk zo een aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding als bij ons. Dat betekent dat wij u het beste bieden van twee werelden, dus én kwalitatief hoogwaardige dozen, die bovendien heel lang mee kunnen gaan, én een zacht prijsje, zodat u niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Kortom, u krijgt waar voor uw geld! En zeg nou zelf, dat is toch geweldig? Daar zou u toch ook wel van willen profiteren? Aarzel dan niet meer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor de Dozenmarkt te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen! De dozen die wij voor u in petto hebben, zullen u zeker bevallen. Dit komt niet alleen doordat ze erg stevig zijn en weinig kosten, maar ook doordat wij er alle verpakkingsmaterialen die u maar nodig hebt bij kunnen leveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Tape en een tapedispenser
  • Opvulmateriaal zoals Pelaspan
  • Paklijstenveloppen in alle soorten en maten
  • Afbreekmessen en hobbymessen
  • Omsnoerbanden, om de dozen stevig vast te binden?

Bij ons vindt u het allemaal! Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan voor de dozen en een of meerdere verpakkingsmaterialen, dan krijgt u een goede indruk van hoe voordelig u dit bij ons aan kunt schaffen. Binnen de kortste keren heeft u de prijsopgaaf in uw mailbox zitten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wij kunnen u in ieder geval alvast vertellen dat u het nergens anders goedkoper vindt, dus u heeft geen enkele reden om nog verder te zoeken naar een andere aanbieder. Neem vandaag nog contact met ons op!

Alleen maar tevreden klanten dankzij onze goede service

Als dit allemaal nog niet genoeg redenen zijn om voor dozenmarkt.nl te kiezen, dan willen wij u er ook nog graag even op wijzen dat onze klanten ons gemiddeld vijf sterren geven. Dit komt allemaal door de hoge kwaliteit van de dozen in combinatie met een lage prijs en een geweldige service. Op onze website kunt u recensies van klanten lezen, zodat u een indruk kunt krijgen van hoe wij te werk gaan. Heeft u desondanks nog vragen over ’t een of ’t ander? Heeft u een speciaal formaat van dozen nodig? Schroom dan niet en neem eventjes contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan u graag te woord en weten er alles van. Onze dozen zijn de allerbeste van het land. Bovendien worden ze snel verzonden, zodat u ze meteen kunt gebruiken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn