Onze school bestelde hier een chromebook kar

Onze school is een aantal jaar geleden overgestapt op het gebruik van laptops in plaats van schoolboeken. Deze laptops hebben wij zelf aangeschaft en wij laten de leerlingen deze apparaten gebruiken. Dat bevalt ons heel erg goed. Wij hoeven namelijk alleen maar een aantal programma’s te laden en vervolgens kunnen de leerlingen aan de slag. Wij merken ook dat dit ervoor zorgt dat de resultaten zijn verbeterd. Wat dat betreft kunnen wij dus heel tevreden zijn over deze nieuwe methode. Een ongewenst bijeffect is echter wel dat er nu al regelmatig laptops gestolen zijn. Dat is iets wat ons iedere keer veel geld kost en vandaar dat wij een tijdje geleden op zoek zijn gegaan naar een oplossing voor dit probleem. Van een kennis hoorden wij dat wij een chromebook kar konden kopen. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik nog nooit van een chromebook kar had gehoord en ik wist dus ook niet helemaal wat ik mij hier bij voor moest stellen. Ik ben daarom maar eens even gaan googelen om te kijken wat een chromebook kar was. Toen ik zag wat een chromebook kar was, werd het mij meteen duidelijk dat dit was wat wij nodig hadden. Met een chromebook kar kun je je laptops namelijk heel goed opbergen. Dat was precies wat ik nodig had en ik ben daarom ook meteen gaan zoeken waar ik een voordelige chromebook kar kon vinden. Dat was geen eenvoudige opgave. Ten eerste zijn er niet veel bedrijven die een chromebook kar aanbieden, en ten tweede verschillen de prijzen van deze karren behoorlijk per aanbieder. Genoeg reden dus om voldoende tijd te stoppen in het vinden van een goede deal. Ik kan u zeggen dat dit heel goed gelukt is en dat wij inmiddels een heel goede chromebook kar hebben staan in onze school.

Wij kochten een goede chromebook kar via Ictlockers.nl

Toen wij eenmaal op het internet op zoek gingen naar een chromebook kar die goed en betaalbaar was, kwamen wij al heel snel terecht op de site van ICTlockers. Deze site heeft heel veel nuttige apparatuur in de aanbieding en het was voor ons dan ook een lust om te zien wat wij hier allemaal konden kopen. Al heel snel zagen wij dat zij ook een heel goede laptopkar in hun aanbod hadden opgenomen. Deze leek ons heel geschikt voor het doel dat wij ermee voor ogen hadden. Wij hebben dan ook diezelfde dag nog een dergelijke chromebook kar besteld. Wij kregen meteen een mailtje met daarin de gegevens van onze bestelling en het bericht dat wij de kar binnen twee dagen konden verwachten. Dat bleek geheel te kloppen want de volgende dag stond de postbode al bij ons op de stoep om ons pakket te bezorgen. Wij hebben de kar vervolgens in elkaar gezet en wij hebben toen meteen al onze laptops in de kar gedaan. Het is werkelijk een zeer handige uitvinding, zo’n kar. Wij kunnen nu eenvoudig alle laptops in de kar oplsuiten en daardoor kan niemand meer een van deze apparaten stelen.

Deze kar is echt ideaal

Een van de andere dingen die wij heel erg prettig vinden aan de kar die wij via ICTlockers.nl hebben gekocht, is dat deze voorzien is van een stroompunt. Dat betekent dat je de laptops ook nog kunt opladen terwijl ze in de kar liggen. Kortom:

  • wij zijn heel blij met onze kar
  • wij hebben deze kar voordelig kunnen kopen
  • onze laptops zijn nu heel goed opgeslagen

Kijk ook even op ICTlockers.nl voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn