Noorderlicht vakantie voor de echte avonturier

Noorderlicht reizen en fotografie naar Lapland IJsland Lofoten Noorwegen - Waar en wanneer Noorderlicht zien

Altijd al op Noorderlicht vakantie willen gaan? Met Xplore The North kan deze droom werkelijkheid worden. Deze kleinschalige reisorganisatie weet de beste plekken om dit bijzondere natuurverschijnsel zelf te kunnen aanschouwen. Lang niet overal in Lapland komt het noorderlicht (ook wel aurora borealis) voor. De grootste kans om het met je eigen ogen te zien is in Noord-Lapland, ten noorden van de Poolcirkel. Een Noorderlicht vakantie is natuurlijk niet compleet als je het natuurverschijnsel niet zelf hebt gezien. Gelukkig weten de organisatoren van Xplore The North als geen ander waar dit het meest voorkomt. Maar daarnaast is er natuurlijk nog veel meer te beleven op een Noorderlicht vakantie. Ben je een echte avonturier, dan is dit echt wat voor jou. Je kunt bijvoorbeeld ook ijsvissen, op avontuur met een superjeep of op expeditie. Met Xplore The North stel je samen het perfecte reisprogramma op. Dit kan voor stellen, gezinnen en kleine groepen. Dus ook met je vrienden kun je deze onvergetelijke reis ervaren. Daarnaast is het reisbedrijf ook gespecialiseerd in jongerenreizen op maat. De organisatoren nemen de mogelijkheden graag met je door. Hiervoor kun je mailen of bellen. Of uiteraard vrijblijvend een offerte aanvragen.

Noorderlicht vakantie op verschillende locaties

Er zijn veel plekken waar je aurora borealis kunt zien. Bijvoorbeeld in Canada of Alaska. De beste plek is echter in Europa. Xplore The North organiseert daarom reizen naar Groenland, IJsland, Noorwegen, Finland en Zweden. Een Noorderlicht vakantie gaat dan natuurlijk naar Zweeds of Fins Lapland of de Lofoten in Noorwegen. Groenland en de Spitsbergen in Noorwegen behoren ook tot de mogelijkheden, maar deze zijn wel een stuk prijziger dan de andere opties. Een voordeel van een Noorderlicht vakantie naar Spitsbergen is daarentegen wel een van de meest bijzondere reizen op dit gebied. Voor een wat rustigere optie zijn de Lofoten Eilanden een ideale optie. Ook daar is het prachtige natuurverschijnsel te aanschouwen. Wil je graag zo veel mogelijk doen op een Noorderlicht vakantie, dan helpen de organisatoren je graag om zo veel mogelijk activiteiten in te plannen. Hieronder vallen ook huskeytochten, sneeuwscooter rijden, sneeuwwandelen en andere wintersporten. Ook dit is allemaal aan te geven op het offerteformulier. Hoe vollediger je dit invult, hoe sneller en beter het bedrijf je kan helpen om de beste reis voor jou samen te stellen. Hier geef je onder andere het volgende aan:

  • Persoonlijke gegevens (uiteraard alleen de strikt nodige)
  • De reizigers
  • De reisperiode
  • Het reisprogramma
  • Eventuele vragen of opmerkingen

Ervaar het hoge noorden

Overtuigd dat jij ook op Noorderlicht vakantie wilt? Vul dan direct de offerte in op de website en het bedrijf helpt je graag de reis te organiseren. Eerst nog even verder kijken? Dit kan natuurlijk ook. Op de website is meer dan genoeg informatie te vinden om weloverwogen je Noordelijke avontuur te gaan plannen. Er staan uiteraard ook filmpjes en foto’s om alvast een voorproefje te krijgen. Maar er zijn nog meer mogelijkheden om meer informatie in te winnen over een Noorderlicht vakantie. Vraag bijvoorbeeld online de brochure aan. Dit is volledig gratis en zeker de moeite waard. Dan heb je 52 pagina’s vol met informatie en foto’s en kun je je helemaal voorbereiden op een onvergetelijke reis naar het hoge noorden. Of woon een van de infoavonden bij die gehouden worden door de oprichter van Xplore The North. Hij gaat al jaren lang op zoek naar het spectaculaire natuurverschijnsel en vertelt zijn verhalen dus vanuit eigen ervaring. De meeste avonden worden in België gehouden, maar zelfs in Nederland zijn er soms infoavonden. Kijk op de website om alle data en andere informatie te vinden. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn