Nieuw haar dankzij een haarwerkspecialist

Veel mensen overkomt het: kaal worden. Meestal denken we bij kaal worden aan mannen die langzaam dunner haar krijgen, wiens haarlijn naar achteren kruipt of die een kale plek op de kruin krijgen. Mannen zijn genetisch nu eenmaal een grotere kanshebber op een kaal hoofd. Kaalheid kan ook door andere oorzaken voorkomen, bijvoorbeeld ziekte of behandeling van kanker door chemotherapie. Sommige mensen kunnen vrede sluiten met hun haarloze verschijning. Dat is voor een groot gedeelte van kale mannen wel het geval. Als je plotseling kaal wordt is dat een stuk moeilijker te accepteren. Dan kan het een uitkomst zijn aan te kloppen bij een haarwerkspecialist. Dat is iemand die een haarwerk kan maken. Haarwerken worden gemaakt van echt haar, dat bijvoorbeeld gedoneerd wordt door mensen die speciaal hun haar hiervoor hebben laten groeien. Een haarwerkspecialist zoals Erna Blok, kan zowel haarwerken op maat maken als kant-en-klaar haarwerken of pruiken leveren. Dat laatste is handig als een klant per direct over een haarwerk wil beschikken. Ook benieuwd naar de mogelijkheden bij een haarwerkspecialist? Kijk dan eens op de website van Erna Blok: ernablokhaarprotheses.nl. Zij maakt haarwerken van topkwaliteit in Rotterdam, zowel voor mannen als vrouwen. 

Afspraak maken met haarwerkspecialist

Bent u door omstandigheden ook kaal of deels kaal geworden en wilt u gebruik maken van een haarwerk? Maak dan een afspraak met Erna Blok via ernablokhaarprotheses.nl. Tijdens een eerste afspraak worden uw wensen geïnventariseerd en wordt er ook gekeken naar de problematiek bij u als klant. Als u een afspraak maakt kunt u voor een intake meestal binnen een week terecht. Daarna wordt het haarwerk gemaakt en in elkaar gezet door de haarwerkspecialist. Deze komt dan binnen tien weken bij u terug om het haarwerk helemaal op maat te maken. Uiteraard krijgt u van de haarwerkspecialist ook tips voor het prettig dragen van uw haarwerk. Andere diensten die u bij een haarwerkspecialist kunt krijgen zijn het aanmeten van een haarprothese. Een haarprothese is perfect voor mensen die:

  • Kaal zijn
  • Deels kaal zijn
  • Een pruik willen
  • Wegens artistieke redenen een pruik nodig hebben 

Een pruik is niet alleen voor mensen zonder haar. Ook mannen die transgender zijn kunnen een pruik aan laten meten, met langer haar. Ook is het mogelijk een pruik of haarwerk aan te schaffen omdat u hier voor andere doeleinden gebruik van wil maken. Erna Blok is gecertificeerd haarwerkspecialist en kan u in bijna alle omstandigheden helpen. Meer weten? Lees de website eens door en bekijk de foto’s van haarwerken en voorbeelden die op de website staan vermeld. 

Zelfverzekerder met haar

De meeste mensen voelen zich een stuk prettiger met haar op hun hoofd. Als u plotseling uw haar bent verloren kan dat een grote klap zijn voor uw zelfvertrouwen. Mensen die een chemotherapie ondergaan kunnen baat hebben bij een haarwerk. De haarwerkspecialist doet belangrijk werk, door mensen tijdens en na hun behandeling hun identiteit weer terug te geven. Een haarwerk is dan ook een mooie investering om uzelf wat beter te voelen na een periode van ziekte. Ook mensen die geen vrede kunnen sluiten met permanente kaalheid kunnen een haarwerk aanschaffen. Maak dan een afspraak via de website. Vanzelfsprekend krijgt u garantie op uw haarwerk. Bij klachten kunt u altijd terugkomen om uw haarwerk te laten controleren door de specialist. Haarwerken maken is vakwerk. Daarom kunt u maar beter voor de beste in de regio kiezen. Kies daarom voor de studio van Erna Blok. Met meer dan vijftig jaar ervaring zit u hier sowieso goed voor uw haarwerk.   

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn