Moet u een bedrijfsovername regelen?

Ruim 30 jaar geleden zijn mijn partner en ik een eigen bedrijf begonnen. Omdat wij beiden geen kinderen hebben is het voor ons niet vanzelfsprekend dat een familielid het bedrijf zal overnemen wanneer wij met pensioen gaan. Dat betekenen dat wij moesten gaan kijken hoe wij de bedrijfsovername zouden gaan regelen. Ten eerste moesten wij gaan kijken of een bedrijfsovername tot de mogelijkheden behoorde. Het zou namelijk ook kunnen zijn dat wij ons bedrijf gewoon beter konden stoppen en dan van het geld gaan genieten dat wij zouden overhouden. Het zou echter ook kunnen zijn dat wij meer profijt zouden kunnen hebben wanneer wij een bedrijfsovername zouden kunnen regelen. We hebben daarom een specialist in aangenomen die ons meer kan vertellen over mogelijke bedrijfsovername. We hebben gekeken welk bedrijf hij het beste konden benaderen want we wilden net een specialist werken die veel ervaring gehad op dit gebied. We hebben het internet gezocht wie wij moesten benaderen en toen kwamen wij uit bij de mensen van adcorporate.nl. Deze mensen staan altijd voor uw klaar wanneer u iets wilt weten over een bedrijfsovername. Wij hebben de informatie op mijn site even goed doorgenomen en hoe meer wij over dit bedrijf lazen, hoe liever wij met hen een keer wilden overleggen over onze bedrijfsovername. We hebben toen even contact met deze specialisten opgenomen om te horen wanneer wij een keer bij hen langs zouden kunnen komen. Hé waarom blij om te horen dat hij al op heel korte termijn een keer langs mochten komen. We hebben het gesprek dat Wij toe gevoerd hebben als heel prettig ervaren. Deze mensen konden ons heel goed vertellen wat de voordelen waren van een bedrijfsovername en wij hebben toen al snel ingezien dat een bedrijfsovername de enige interessante optie voor ons was. We hebben toen heel veel moeite gedaan om een opvolger te vinden die ons bedrijf overnemen. Uiteindelijk toch met deze kandidaat hadden gevonden, hebben wij ons weer gewend dat mensen van adcorporate.nl zullen zij de bedrijfsovername goed konden leiden.

Onze bedrijfsovername is heel goed georganiseerd

Een bedrijf overnemen is niet niks. Je moet namelijk heel veel verstand van zaken hebben om een bedrijf dat al 30 jaar bestaat vlekkeloos over te kunnen nemen. Gelukkig hebben de mensen van adcorporate.nl er alles aangedaan om de bedrijfs overname in goede banen te leiden. Wij zijn daarom ook erg blij dat we met deze specialisten zijn gaan werken aan onze bedrijfsovername. Mocht u uw bedrijf ook willen laten overnemen, doelman ook een beroep op deze mensen.

Kijk ook nog even op de site

U zult begrijpen dat ik u hier nooit alles kan vertellen over onze bedrijfsovername. Mocht u meer informatie willen hebben over hoe een dergelijk proces in zijn werk gaat, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de website adcorporate.nl te surfen
  • Te bekijken welke mogelijkheden u hier allemaal aangeboden krijgt
  • Een afspraak te maken met een van de specialisten van dit bedrijf

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaring heeft gehad. Ik ben blij dat wij onze bedrijfs overname zo goed hebben kunnen organiseren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn