Mijn salarisadministratie uitbesteden

Het hebben van een eigen bedrijf is absoluut iets wat mijn leven een stuk beter heeft gemaakt. Je kunt zelf bepalen wat je doet en wanneer je dat doet. Dat is in ieder geval wat ik dacht voordat ik mijn bedrijf begon. Op een bepaalde manier is dit natuurlijk ook zo, maar je zult nog steeds tegen dingen aanlopen waar je eigenlijk geen zin in hebt. Zo vind ik het fantastisch om te werken aan de diensten en producten die ik aanbied binnen mijn bedrijf. Ik ben er echter een stuk minder goed in om bijvoorbeeld mijn acquisitie te doen. Op een gegeven moment heb ik me hier wel overheen gezet en al snel groeide mijn bedrijf heel erg hard. Zo hard dat ik mijn eerste personeelsleden moest gaan aannemen. Hier was ik in eerste instantie heel erg enthousiast over. Ik had het echt gemaakt! Maar dit betekende ook dat er weer een extra gedeelte aan mijn administratietaken werd toegevoegd en daar zag ik toch wat minder naar uit. Daarom koos ik voor mijn salarisadministratie uitbesteden. Hiervoor ging ik naar het bedrijf Actium.

  • Kwaliteit
  • Ervaring
  • Kennis

Tot op de dag van vandaag kies ik nog steeds voor mijn salarisadministratie uitbesteden bij dit bedrijf. Zij leveren hier altijd weer de juiste kwaliteit af en vanaf het begin was het duidelijk dat ze hier echt de ervaring en kennis in huis hebben die je wilt hebben wanneer je gaat kiezen voor je salarisadministratie uitbesteden.

Kiezen voor mijn salarisadministratie uitbesteden

Het administratiekantoor Actium in Alphen aan den Rijn pakt natuurlijk meer voor je op dan alleen maar je salarisadministratie uitbesteden. Je kunt hier terecht voor het uitbesteden van je complete administratie. Ik zelf behoor tot de groep ondernemers die het belangrijk vind om altijd een oogje in het zeil te houden. Ik doe dus nog steeds bepaalde delen van mijn bedrijfsadministratie zelf. Het was echter een hele goede keuze om te gaan voor mijn salarisadministratie uitbesteden. Net zoals met alle andere dingen binnen je administratie is het heel erg belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. En er komen behoorlijk wat dingen bij kijken om dit goed op een rijtje te krijgen. Toen ik net mijn bedrijf begonnen was, had ik nog de tijd om dit allemaal uit te zoeken, maar inmiddels is dat wel veranderd. Daarom koos ik voor mijn salarisadministratie uitbesteden. Dit scheelde voor mij een heleboel tijd en ik wist tenminste zeker dat het dan goed uitgevoerd zou worden. En dat laatste is ook zeker het geval!

Blij met mijn keuze

Wanneer je ondernemers bij jou in de omgeving vraagt wat hun gedachtes zijn over bijvoorbeeld je salarisadministratie uitbesteden, dan krijg je hier verschillende meningen over. De een zal zeggen dat het absoluut de beste keuze is die je kunt maken, een ander vindt het zonde om hier je hard verdiende geld aan uit te geven. Ik behoor zeker tot de groep ondernemers die voor het salarisadministratie uitbesteden zijn. Het maakt het leven als ondernemer zoveel makkelijker en het is voor je personeel ook fijn om te weten dat dit allemaal goed op orde is. Tenslotte willen zij wel iedere maand netjes uitbetaald worden en als je administratie niet op orde is dan kan dit zomaar niet het geval zijn. Daarom kan ik het iedere ondernemer met personeel aanraden om te kiezen voor salarisadministratie uitbesteden aan het bedrijf Actium. De medewerkers hier weten absoluut waar ze mee bezig zijn en ieder onderdeel van je administratie is hier in goede handen. Je kunt ervoor kiezen om alles uit te besteden of slechts een gedeelte ervan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn