Kun je zelf je vloerbedekking reinigen?

het hangt er een beetje van af hoe vies de vloerbedekking is en hoe groot de vlek is die je wilt verwijderen, maar in principe kun je je vloerbedekking reinigen beter aan een professional overlaten, zoals De Meubelreiniger. Het is namelijk zo dat als je zelf met een sopje aan de slag gaat om een vlek te verwijderen, je uit dit stukje vloerbedekking vrijwel altijd ook oud vuil en stof haalt. Je krijgt dan kleurverschil met de rest van de vloer, hoe je het ook aanpakt. Als dat het geval is wil dat dus zeggen dat de hele vloerbedekking inmiddels zo vol zit met stof en vuil dat je hem het beste volledig kunt laten reinigen door een professionele partij. Je vloerbedekking reinigen is namelijk voor de mensen van De Meubelreiniger een klusje dat zo geklaard is. Met hun apparatuur komen ze bij je thuis langs, om de vloer volledig schoon te maken. Niet alleen halen ze alle (voor zover nog mogelijk, maar meestal alle) vlekken eruit en doen de vloer weer heerlijk ruiken. Het leuke daaraan is dat de vloer daarna meestal weer een stuk lichter oogt en frisser van kleur. Mensen zijn vaak heel verbaasd over hoe anders het oogt, omdat niet alleen de vlekken eruit verdwenen zijn, maar de vloer ook weer grotendeels zijn oorspronkelijke kleur terug heeft. Deze kon je simpelweg niet meer zien door al het vuil en stof wat zich in de vezels van de stof had genesteld. Je vloerbedekking reinigen doe je dus niet alleen voor het verwijderen van vlekken, maar ook om de kleur een opfrisser te geven. En laten we eerlijk zijn, het voelt ook wel zo prettig aan de voeten, wetend dat de vloer weer helemaal schoon is.

Wat kost je vloerbedekking reinigen?

Het is eigenlijk onmogelijk om hier te zeggen wat het precies kost om je vloerbedekking te reinigen. Dit is namelijk afhankelijk van onder andere de volgende factoren:

  • Hoe groot is het oppervlak?
  • Wat is het materiaal van de vloerbedekking?
  • Hoe ver wonen jullie van De Meubelreiniger af?
  • Is het hoogpolige of laagpolige vloerbedekking?
  • Hoe vies is deze precies?

Over het algemeen vinden mensen de prijs van De Meubelreiniger lager uitvallen dan verwacht. Ze moeten namelijk vaak de overweging maken de vloerbedekking te reinigen of juist een compleet nieuwe vloer te kopen. En het reinigen ervan zou natuurlijk niet zoveel moeten kosten als een compleet nieuwe vloerbedekking laten leggen. De prijs ervan valt dus doorgaans erg mee, vraag gerust een offerte aan bij De Meubelreiniger. Je zit dan nog nergens aan vast, maar weet in ieder geval wat het je zou kosten. 

Bankstel, fauteuil of vloerbedekking reinigen?

Bij De Meubelreiniger kun je niet alleen je vloerbedekking reinigen. Ze bieden je namelijk nog veel meer diensten met betrekking tot het reinigen van stoffen oppervlakken. Is je bankstel bijvoorbeeld verouderd en wil je hem weer als nieuw hebben? Heb je koffie over een luxe, Perzisch tapijt laten vallen? Of is je favoriete loungestoel dof geworden qua kleur? Al deze meubels kun je intensief laten schoonmaken door De Meubelreiniger, waarna ze er weer als nieuw uitzien. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn