Ken je deze vergaderruimte in Utrecht al?

Heb je een eigen bedrijf waarvoor je grotendeels online werkt, maar moet je eigenlijk ook af en toe vergaderen met collega’s of klanten? Dan kun je bij learnwise een vergaderruimte in Utrecht huren. op hun locatie beschikken ze over diverse soorten ruimtes die je zowel in kunt zetten voor vergaderen als voor bijvoorbeeld het geven van cursussen of andere lessen aan groepen. Deze ruimtes zijn zeer flexibel in te delen. Ze beschikken er namelijk over diverse soorten tafels en stoelen, en kunnen zowel een ovalen opstelling verzorgen als een opstelling waarbij iedereen dezelfde kant op kijkt. De eerste is meer geschikt als vergaderruimte in Utrecht en de tweede als ruimte om lessen in te verzorgen. Dus ook als je graag een cursus wilt gaan verzorgen (wat voor type cursus dan ook) ben je bij learnwise aan het juiste adres. Je huurt er gewoon een van de handig ingedeelde klaslokalen, en kunt zelfs kiezen of je daar computers of laptops bij geleverd wilt hebben of niet. Deze worden dan kant en klaar ge├»nstalleerd en zelfs voorzien van de benodigde programma’s als je er iets speciaal voor nodig hebt. Als je bijvoorbeeld een cursus Photoshop geeft dan kunnen ze er dus voor zorgen dat in het lokaal dat jij gebruikt altijd de meest up-to-date versie van photoshop aanwezig is op alle computers en/of laptops die jouw cursisten gebruiken, super handig!

Flexibele vergaderruimte in Utrecht

Het is bij learnwise helemaal niet nodig om een vast abonnement te nemen om die vergaderruimte in Utrecht. Je kunt deze namelijk ook gerust heel flexibel huren. Los van het feit dat hij in te delen is precies zoals jij dat wilt kun je ook gewoon losse data kiezen waarop je de ruimte wilt gebruiken, afhankelijk van de beschikbaarheid natuurlijk. Het is dus wel slim om hem tijdig te reserveren op de tijdstippen dat je hem wilt gebruiken, want voor hetzelfde geld is hij volgeboekt. Overigens hebben ze meerdere beschikbare ruimtes, dus dat gebeurt niet zo heel vaak. 

De vele voordelen van deze lokaalverhuur in Utrecht

Twijfel je nog of het slim is om via deze aanbieder die flexibele vergaderruimte in Utrecht te huren? Dan kun je hun website bekijken of dit artikel nog eens nalezen. Er kleven namelijk veel voordelen aan deze manier van vergaderen, welke we hier voor je opsommen:

  • Je kunt de ruimtes wanneer je maar wilt afhuren
  • Ze worden ingedeeld precies zoals jij maar wilt
  • Ze beschikken over een eigen restaurant voor lunch en diner
  • Je kunt desgewenst gebruik maken van computers of laptops
  • De locatie is centraal gelegen en goed te bereiken
  • Je hoeft geen duur kantoor af te huren voor enkel vergaderingen

Al met al is het dus veel slimmer zo nu en dan deze vergaderruimte in Utrecht af te huren. Als je zelf permanent een kantoor zou huren dan ben je namelijk gemiddeld gezien veel meer geld kwijt. Bovendien is het een hele professionele locatie waar je dus met een gerust hart al je cursisten en/of klanten kunt ontvangen. En doordat ze ook over een eigen restaurant beschikken kun je van tevoren of achteraf nog even nababbelen en een drankje doen. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn