Inbouwspots

Ga je bezig met een nieuwe inrichting van je woning? Dan moet je ook absoluut eens nadenken over welk soort lampen je kiest. Kies je voor inbouwspots, of toch maar weer gewoon voor hanglampen, staande lampen, tafellampen, muurlampen, plafondlampen of zelfs een combinatie van deze verschillende objecten? Een minpuntje van de gewone lampen die we net opnoemden, is dat ze je al snel in de weg kunnen staan of kunnen hangen. Dit nadeel ervaar je niet als je kiest voor inbouwspots, deze worden immers in het plafond weggewerkt en zitten daardoor echt nooit in de weg! Dat alleen al maakt ze tot een heel handige keus. Een ander voordeel is dat als je kiest voor de Led varianten, dat deze ontzettend energiezuinig zijn, waardoor je echt een flinke besparing op je energierekening kunt realiseren. Dat is natuurlijk prettig, want dergelijke vaste lasten houd jij natuurlijk het liefst zo laag mogelijk. Bovendien is een laag stroomverbruik ook gunstig voor het milieu, want wat je niet gebruikt, hoeft ook niet opgewekt te worden! Dit zijn eigenlijk al voldoende redenen waarom je juist voor inbouwspots zou moeten kiezen. Deze kan je kopen in alle soorten en maten op SanderVunderink.nl.

Inbouwspots hebben meer pluspunten

Maar laten we je eerst nog eens iets meer vertellen over inbouwspots en de verschillende pluspunten die zij hebben. Energiezuinig en mooi weggewerkt is fijn, maar wat kunnen we hier nog meer over zeggen? Een ander pluspunt dat interessant is, is het feit dat je ze heel goed met een andere lampensoort kunt combineren. Niets staat je in de weg om bijvoorbeeld een grote hanglamp erbij te gebruiken, die een echte blikvanger is en iets extra’s toevoegt aan je interieur. Daarnaast is het ook zo dat je de inbouwspots door je gehele huis kunt gebruiken, zelfs tot in de schuur en de carport! Dat heeft te maken met het feit dat er, naast de gewone varianten, ook waterdichte modellen te krijgen zijn. Hierdoor kun je ze prima toepassen in bijvoorbeeld de badkamer, zonder dat je bang hoeft te zijn voor kortsluiting door vocht. Het prettige hiervan is dat je door je hele woning dezelfde uitstraling kunt bereiken door overal voor dezelfde spotjes te kiezen. Daarnaast is het ook heel fijn dat vele inbouwspots kantelbaar zijn. Hierdoor kun je zelf bepalen in welke richting zij hun licht laten schijnen. Je kunt ze allemaal in andere richtingen laten schijnen, voor een wat diffuus effect, maar je kunt ook twee of drie richten op bijvoorbeeld een mooi kunstwerk dat jij aan de muur hebt hangen of ergens hebt staan. Tot slot is het ook echt een pluspunt dat je ze kunt verbinden aan een dimmer. Zo kun je de lichtintensiteit aanpassen aan de gelegenheid!

Alles wat je nodig hebt

Wil jij inbouwspots in je woning gaan gebruiken, dan moet je hiervoor verschillende zaken aanschaffen. Uiteraard heb je de spots zelf nodig en de lampjes die er in moeten, maar ook moet je andere zaken hebben, zoals:

  • verdeelblokken
  • fittingen
  • verbindingsklemmen
  • schakelmateriaal
  • bedrading

Wat je echter ook maar nodig hebt voor de aanleg van inbouwspots in jouw huis, bij Sander Vunderink kun je het altijd vinden. Zij bieden echt een zeer ruim assortiment op dit gebied, met echt voor ieder wat wils! Verschillende modellen, materialen en kleuren spots kun je bij hen krijgen. Doordat zij bovendien enkel producten van een hoge kwaliteit leveren, kun je er zeker van zijn dat je lang van de spotjes kunt genieten. En ben je niet tevreden over hun producten? Dan krijg je gewoon je geld terug! Dat maakt Sander Vunderink tot het adres voor een ieder die graag inbouwspots in zijn of haar woning aan wil gaan leggen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn