ik zoek een boekhouder

Ik heb onlangs voor het eerst mijn belastingaangifte gedaan en als iets mij duidelijk is geworden, dan is het wel dat ik geen enkel talent heb voor het bijhouden van mijn financiën. Ik merkte dat ik een grote chaos had gemaakt van mijn boekhouding en dat speelde mij behoorlijk parten toen ik mijn inkomsten bij de Belastingdienst moest gaan opgeven. Ik denk daarom ook dat ik veel meer belasting moet gaan betalen dan mij lief is en vandaar dat ik nu een oplossing aan het zoeken ben. Ik zoek een boekhouder die mij kan helpen om mijn administratie in goede banen te leiden. Het is namelijk zo dat wanneer ik iemand in de arm kan nemen die mij met mijn financiën kan helpen, ik daar heel veel aan zou kunnen hebben. Ik zoek een boekhouder die mij de juiste instructies weet te geven. Ik zoek een boekhouder die weet wat ik moet doen om aan het eind van het belastingjaar niet enorm in de problemen terecht te komen. Ik zoek een boekhouder die mij voor een goede prijs kan helpen. Vandaar dat ik dus even op het internet ben gaan zoeken. Ik zoek een boekhouder die ook een beetje met zijn of haar tijd meegaat, dus hoe meer ik met deze vakman of vakvrouw via het internet kan regelen, hoe beter dit voor mij zou zijn. Vandaar dat ik het heel prettig vond om met de mensen van Finovion in contact te komen. Deze mensen doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen en dat was heel erg prettig om te merken. Ik heb daarom ook even gekeken wat ik met deze mensen allemaal kon realiseren. Ik zoek een boekhouder die ook veel ervaring heeft met startende ondernemers en vandaar dat ik het prettig vond dat ik de mensen van Finovion gevonden heb. 

Ik zoek een boekhouder die veel ervaring heeft

Wanneer ik met iemand ga samenwerken, heb ik liever dat deze veel ervaring heeft. Ik vind het ook helemaal niet erg om daar wat meer voor te betalen. Ik zoek een boekhouder die weet wat het beste is voor mijn bedrijf en die ook weet hoe ik dit moet bereiken. Ik vond het daarom prettig dat de mensen van Finovion mij meteen een aantal heel goede tips konden geven. Ook vertelden zij mij dat zij nog naar mijn opgave konden gaan kijken van dit jaar zodat ik misschien nog geld terug zou kunnen krijgen. Dat was precies waar ik naar op zoek was en ik heb hen dan ook meteen in de arm genomen. Ik zoek een boekhouder die mij verder kan helpen en met de mensen van Finovion heb ik precies gevonden waar ik naar op zoek was. 

Ik ben dik tevreden over dit kantoor

Ik ben heel blij dat ik met dit kantoor in zee ben gegaan want ik heb mijn financiën momenteel veel beter op orde. Kortom:

  • Ik ben zeer tevreden over dit kantoor 
  • Mijn boekhouding is nu altijd in orde 
  • Ik bespaar veel geld door met deze professionals samen te werken 

Mocht u ook nog een boekhouder zoeken, dan kan ik u Finovion.nl van harte aanbevelen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn