Hulp van een schildersbedrijf in Rotterdam

Het onderhoud aan een huis is altijd erg belangrijk, maar iets dat je snel vergeet. Langzaam gaan er kleine dingetjes kapot aan het huis en vaak heb je het niet door. Wij hadden de afgelopen jaren niet veel aan onderhoud gedaan en het bleek erg nodig toen ik een inspectie deed. Ik merkte dat de regenafvoer verstopt was en dat er daardoor een kleine lekkage was. In een van de slaapkamers zag ik een grote watervlek en ik wist al dat het door de afvoer van de regen kwam. Uit de schuur pakte ik een trap, zodat ik het dak op kon om de afvoer leeg te halen. Vaak blijven bladeren vastzitten in de buis, waardoor het water niet meer goed kan weglopen. Het leek mij verstandig om een inspectie te doen van het hele huis, want ik was toch al op het gedeelte wat het moeilijkste bereikbaar is. Ik zag dat het dakkapel er niet meer zo goed uitzag en dat er een aantal rotte plekken in het hout zaten. Van binnenuit kan je dat niet zien, maar op het dak was het duidelijk zichtbaar. Ik bekeek ook de ramen van de buitenkant en die hadden ook onderhoud nodig. Ik vertelde het aan mijn vrouw en zei dat ik een schildersbedrijf in Rotterdam wilde zoeken. Ik vind het niet erg om op de trap te gaan, maar een schildersbedrijf in Rotterdam kan alle rotte plekken gemakkelijk repareren en kan beter schilderen dan ik. Bij een schildersbedrijf werken ervaren schilders die weten welke materialen ze moeten gebruiken. Ik weet dat het schilderen en repareren van de rotte plekken niet goedkoop is, maar het werd tijd om het huis goed te onderhouden.

Online een schildersbedrijf in Rotterdam gevonden

Er zijn veel schilders in Rotterdam, maar ik wilde graag een bedrijf vinden met ervaren schilders en het liefste wilden we zo min mogelijk betalen. Online zochten ik naar een schildersbedrijf in Rotterdam en vond onder andere Schildersbedrijf Gerritsen. Op hun website schildersbedrijf-gerritsen zag ik dat dit schildersbedrijf uit Rotterdam vele jaren ervaring heeft. Ik vroeg aan een aantal bedrijven wanneer ze konden beginnen en of ze een offerte voor me konden maken. Na twee weken had ik alle offertes binnen zodat ik ze kon vergelijken. Het viel mij op dat twee bedrijven veel duurder waren dan de andere, deze bedrijven wilde ik daarom niet inschakelen. Het bedrijf dat het goedkoopste was is Schildersbedrijf Gerritsen, van te voren had dit bedrijf al mijn voorkeur. Aangezien dit bedrijf het goedkoopste was, besloot ik om voor hen te kiezen. Ik maakte met dit schildersbedrijf uit Rotterdam de afspraak dat ze over een aantal weken konden beginnen. Ik was hier erg blij mee, want soms moet je maanden wachten voordat een bedrijf bij je langs kan komen.     

Weer een mooi huis

Op de afgesproken datum stond er een schilder van dit schildersbedrijf uit Rotterdam voor de deur en klaar om te beginnen. We hadden van te voren al besproken wat hij zou doen, dus hij kon meteen aan de slag. Het onderhoud was veel werk, maar de schilder werkte snel door. Een paar dagen later was de schilder al klaar. Ik wilde graag het resultaat zien en pakte mijn trap, zodat ik alles goed kon inspecteren en deze schilder heeft het erg goed gedaan. Ik kan Schildersbedrijf Gerritsen aanraden.

  • Dit schildersbedrijf uit Rotterdam kon goedkoop het huis schilderen en de slechte plekken restaureren
  • Ze hebben vele jaren ervaring
  • Binnen een paar weken kon er al een schilder langskomen
  • Ik ben erg blij met het werk dat ze geleverd hebben
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn