Hier moet u zijn voor het fietslampjes bedrukken

Onze school had vorig jaar een project waarbij wij de leerlingen graag wilden leren dat het belangrijk om goed aan het verkeer deel te nemen. Toen wij bezig waren met de organisatie van dit project, leek het ons een leuk idee om de leerlingen na afloop iets geven wat hen aan de geleerde lessen zou herinneren. Het was voor ons al heel snel duidelijk dat wij hen graag een lampje voor op de fiets wilden geven. Toen wij even op het internet gingen kijken naar waar wij voordelig lampjes konden aanschaffen, zagen wij een advertentie voorbijkomen van Promoboer.nl. Deze advertentie presenteerde dat wij voor een heel goede prijs fietslampjes bedrukken konden. Daar hadden wij meteen wel oren naar omdat wij graag een gepersonaliseerd kadootje wilden geven. Vandaar dat wij snel even naar de site van Promoboer.nl zijn gesurfd om te zien wat men allemaal voor ons kon doen wanneer het ging over het fietslampjes bedrukken. Tot onze grote vreugde zagen wij dat dit bedrijf alleen orders aanneemt wanneer er bestellingen worden gedaan in grote hoeveelheden. Dat was precies wat wij nodig hadden want als wij echt de stukprijs zouden moeten betalen voor het fietslampjes bedrukken, dan zou dat een rib uit ons lijf worden. Vandaar dat wij snel een offerte hebben aangevraagd om te achterhalen wat wij zouden moeten betalen wanneer wij deze mensen onze fietslampjes bedrukken wilden laten. Wij kregen al heel snel antwoord en wij waren zeer onder de indruk van de prijs die wij gepresenteerd kregen. Het was voor ons dan ook niet moeilijk om te beslissen of wij hier onze fietslampjes bedrukken wilden of niet. Wij hebben daarom meteen groen licht gegeven en toen hebben wij diezelfde dag nog een bevestiging van Promoboer.nl gekregen. Dat was de service waar wij naar op zoek waren en wij waren dan nu ook al heel tevreden over de geleverde diensten.

Wij lieten hier fietslampjes bedrukken en waren onder de indruk van het resultaat

Wij hadden eerlijk gezegd verwacht dat de kwaliteit van het eindproduct niet heel goed zou zijn omdat de prijs die men hier rekende, heel laag was. Toen wij echter zagen wat men op het gebied van het fietslampjes bedrukken voor ons had weten te maken, sloegen wij steil achterover. Het fietslampjes bedrukken was namelijk heel erg goed geslaagd en wij konden niet wachten om deze lampjes aan onze leerlingen uit te delen. Wij hebben daarom ook geen seconde spijt gehad van het feit dat wij Promoboer.nl gevraagd hebben voor het fietslampjes bedrukken. Wij hebben onze leerlingen heel goede lampjes kunnen geven met het logo van onze school erop. De lampjes gaven heel goed licht en onze leerlingen vochten er dan ook om toen wij deze lampjes stonden uit te delen. Daarmee hadden wij ons doel bereikt: wij hadden een mooie gadget voor onze leerlingen voor een heel zacht prijsje weten te bemachtigen, en onze leerlingen stonden in de rij om het lampje te gaan gebruiken.

Bij Promoboer.nl kunt u tal van producten van uw logo voorzien

Als u ook graag een keer gadgets wilt laten maken, dan raden wij u aan om even naar Promoboer.nl te komen kijken. U kunt hier namelijk tal van producten vinden waar u een logo op kunt laten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • pennen
  • sleutelhangers
  • strandballen
  • muismatten
  • winkelwagenmuntjes
  • handschoenen
  • ijskrabbers
  • en tal van andere handige gebruiksvoorwerpen

U merkt het; wij zijn uitermate tevreden over dit bedrijf en wij zouden Promoboer.nl dan ook aan iedereen willen aanraden die goede gadgets wil inkopen voor een lage prijs.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn