Heb je een fijne opslagruimte nodig?

Wist je dat het helemaal niet meer nodig is om je hele zolder vol met spullen te hebben staan? Je kunt die zolder echt beter gebruiken als woonruimte, of misschien als studeerkamer of zelfs speelruimte voor de kinderen. Als je namelijk op een van de locaties van easybox een opslagruimte huurt dan heb je in één klap je hele zolder leeg. En als je nu denkt dat je dan moeilijk bij je spullen komt heb je het mis, want deze opslagboxen zijn constant bereikbaar. Bij easybox hebben ze bovendien super veel locaties door het hele land dus zit er altijd wel een opslagruimte bij jou in de buurt. Je hoeft je spullen dus helemaal niet ver van huis te hebben staan, want ze zitten werkelijk overal. Het fijne aan deze manier van spullen opslaan is dat ze absoluut droog, veilig en warm staan. Deze opslagboxen worden namelijk verwarmd, zijn overdekt en bovendien goed beveiligd. Elke opslagruimte heeft zijn eigen slot, de sleutel daarvan neem je zelf mee naar huis, en daarnaast zijn de verschillende ruimtes en gangen ook nog eens beschermd met een code. Enkel mensen die een box hebben gehuurd in het betreffende compartiment kunnen dus deze ruimte in, en niet zomaar iedereen. Dat is wel zo’n fijn idee als je er allerlei kostbare spullen in hebt staan, of spullen die voor jou emotionele waarde hebben.

Wil je een tijdelijke opslagruimte huren?

Je hoeft die opslagruimte natuurlijk niet perse voor langere tijd te huren. Het fijne aan de abonnementen van easybox is namelijk dat ze heel flexibel op te zeggen zijn. Je kunt ze dus ook gerust voor slechts enkele maanden afsluiten, bijvoorbeeld als je tijdelijk in een gemeubileerde woning verblijft en je je eigen meubels kwijt moet. In dat geval is zo’n opslagruimte ideaal. En als je daarna weer verhuisd bent en je wilt slechts een deel van je spullen daar laten staan dan stap je heel gemakkelijk over op een kleiner formaat opslagbox. Je gaat dan minder betalen per maand, afhankelijk van welke ruimte je nodig hebt.

Creëer meer ruimte in je eigen huis

De voornaamste reden dat mensen zo’n opslagruimte huren is dat ze het zat zijn dat hun eigen huis zo vol staat, en dan hebben we het vooral over de zolder. Je kunt voor een klein bedrag per maand deze ruimte voor een ander doeleinde gebruiken, terwijl je spullen veilig en droog staan opgeslagen in die opslagruimte. Als je daarvoor bij easybox aanklopt dan heb je de keuze uit super veel vestigingen. Ze zitten namelijk onder andere in:

  • Roosendaal
  • Amstelveen
  • Breda
  • Leiden
  • Arnhem
  • Zeist

En dit is nog slechts een kleine opsomming van waar ze vestigingen hebben. Als je wilt weten in welke steden je allemaal een opslagruimte bij ze kunt huren dan check je beter even hun website, daar vind je alle informatie. De prijzen zijn in ieder geval op elke locatie hetzelfde, dus wat dat betreft maakt het niet uit waar je je opslagbox gaat huren. Kies dus voor het gemak en kies de ruimte die het dichtste in de buurt zit van waar je woont. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn