Handige reclame pennen

Voor elk bedrijf en voor elke instantie is het van belang: naamsbekendheid. Voor veel bedrijven is het nog best lastig om een groot publiek te bereiken. U moet dan bijvoorbeeld veel geld uitgeven aan promotie. Niet iedereen heeft dat. Een goed alternatief is het laten bedrukken van allerlei producten met uw logo. Hierdoor komt uw logo in omloop en raken mensen er mee bekend. Het is helemaal handig om behalve uw logo ook een website te vermelden. Bij het bedrukken van producten kunt u alle kanten op. U moet wel kiezen voor een product dat mensen vaak in hun handen houden. Wat is er dan beter dan een goede pen? Reclame pennen zijn dan ook heel populair. Met goede reclame pennen valt uw bedrijfsnaam extra op en gaan mensen vast en zeker kijken wat u zoal te bieden heeft. Reclame pennen laten bedrukken kunt u goedkoop laten doen bij PennenshopXL. Hier vindt u alle mogelijke pennen om te laten bedrukken en heeft u dus de keuze uit een heel groot assortiment. Het is uiteraard wel van belang dat de reclame pennen passen bij uw bedrijf. Het moet bijvoorbeeld niet zo zijn dat een begrafenisondernemer reclame pennen laat drukken met lachende gezichtjes in neonkleuren op het gehele oppervlak. Kies daarom eerst de pen van uw keuze voordat u de reclame pennen gaat laten bedrukken. Reclame pennen laten bedrukken bij de PennenshopXL heeft veel voordelen:

  • Uw naamsbekendheid verbeteren
  • Veel keuze uit pennen
  • Lage prijzen

Met goede reclame pennen doet u uw bedrijf een groot plezier. Deze pennen kunnen heel makkelijk uitgedeeld worden tijdens verschillende evenementen. Het is daarom goed om altijd genoeg reclame pennen op voorraad te hebben. U kunt kiezen uit meer dan 1600 verschillende pennen. Neem hier dus vooral rustig de tijd voor, het zou zonde zijn wanneer u een keuze maakt zonder dat u het gehele assortiment gezien heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor en redelijk goedkope pen die u makkelijk weg kunt geven, maar een wat specialer exemplaar is ook heel leuk. Deze reclame pennen kunt u bijvoorbeeld aan belangrijke klanten meegeven.

Reclame pennen als relatiegeschenk

Een goed relatiegeschenk geven is nog niet altijd even makkelijk. U moet iets kiezen dat de klant waardeert. Kies bijvoorbeeld voor een mooie Parker pen. U doet dan een kleine investering waar u op de lange termijn veel plezier van zult hebben. Ook een Parker pen kunt u laten bedrukken op de door u uitgekozen manier. Deze reclame pennen zijn dus niet zomaar voor iedereen, maar mogen echt gezien worden en kunnen u helpen bij het binnenhalen van die belangrijke opdracht. Het laten bedrukken van een goede pen hoeft helemaal niet duur te zijn. Neem bijvoorbeeld de Perth balpen. U kunt deze reclame pennen al laten bedrukken voor een paar cent. De pen voorzien van uw logo en tekst kost dan maar 0,13 cent! Dat is werkelijk een koopje. U zult deze reclame pennen nergens anders zo goedkoop kunnen vinden. Bij PennenshopXL wordt er eerst een drukproef voor u gemaakt. Hierdoor weer u zeker dat u tevreden bent met het beoogde eindresultaat. Voor grote orders is dit natuurlijk van belang. Stel dat u enkele duizenden pennen heeft besteld voor een groot evenement en de naam van uw bedrijf komt niet helemaal goed uit? Dan heeft u er natuurlijk helemaal niets aan. Dat zou ontzettend zonde zijn. Het is daarom aan te raden om de drukproef goed te bekijken voordat u akkoord gaat met de offerte. Van te voeren hoeft u helemaal niets te betalen. U gaat pas betalen op het moment dat u de drukproef zelf heeft goedgekeurd. Hierdoor is er zo min mogelijk kans dat er daadwerkelijk iets fout zal gaan. Het is uiteraard de bedoeling dat alle partijen beter worden van het laten bedrukken van de reclame pennen. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn is het logisch dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet wanneer u een goede pen uit moet kiezen. Het is dan verstandig om eerst even contact op te nemen met de medewerkers van PennenshopXL. Zij kunnen u namelijk goed advies geven over een mooie pen die helemaal bij uw wensen past. Hierdoor bespaart u veel tijd, omdat u niet elk exemplaar hoeft te gaan bekijken. U kunt een offerte aanvragen voor een duidelijke prijsindicatie en wanneer u van plan bent om een zeer grote bestelling te plaatsen is het verstandig om van te voren even contact op te nemen. In sommige gevallen is het namelijk mogelijk om een aanbod voor een speciale prijs samen te laten stellen.

De juiste keuze maken

Het kiezen van de juiste pen is niet het enige dat u moet doen wanneer u reclame pennen wilt laten drukken. U kiest namelijk ook een kleur, een lettertype en een geschikt formaat. Niet iedereen heeft verstand van deze zaken en het is van belang dat u iets kiest dat goed bij de uitstraling van uw bedrijf past. U kunt advies krijgen voor al deze drukopties. Het is dus het beste om snel contact op te nemen, zodat u niet achteraf voor nare verassingen komt te staan. U kunt beter meteen weten hoe u uw reclame pennen wilt laten bedrukken en wat de mogelijkheden voor u zijn. Wacht dus niet te lang met bestellen, u kunt die grote voorraad maar beter in huis hebben. Op deze manier heeft u altijd iets leuks om te geven en iedereen is blij met een mooie gratis pen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn