Gun kinderen hun eigen speelwereld met Paw Patrol speelgoed

Kinderen leven in een wereld die anders is dan die van volwassenen. Het is daarom ook belangrijk om kinderen hun eigen speelwereld te gunnen, want iedereen wordt op den duur toch wel volwassen en hoe langer dat uitgesteld kan worden hoe beter. Zodra je volwassen bent of als volwassene wordt gezien, dan kun je niet meer onbekommerd spelen met je speelgoed in je eigen wereld. Je hebt verantwoordelijkheden, diepe gevoelens, connecties met mensen, werk, hobby’s en je komt vaak dan ook tijd tekort. Als je kind bent, dan strekt de dag zich als een eindeloze zee voor je uit. Elke dag vloeit gemakkelijk voort in de andere en alles lijkt groter, indrukwekkender en interessanter. Dat is nu helemaal het geval dankzij tv zenders als Nickelodeon. Op deze zender worden tal van verschillende kinderseries uitgezonden. Deze series zoal Paw Patrol zorgen voor een extra nadruk op de fantasierijke wereld van kinderen. De wereld van Paw Patrol is in dat opzicht voor veel kinderen dan ook echter dan de wereld om hun heen. Ze zien hun ouders bezig met van alles en nog wat. Ze horen de volwassen praten en misschien ervaren ze ook de aanwezigheid van hun broers en/of zussen. Maar dat ervaren ze op een afstand alsof ze er niet bij betrokken zij. Maar als je ze een doos met Paw Patrol speelgoed geeft, dan is er meteen sprake van een tastbare realiteit waar ze ook echt wat mee kunnen. Ze kunnen zich via het Paw Patrol speelgoed dan ook gemakkelijk onderdompelen in hun eigen realiteit. Als volwassene kun je dat vaak alleen nog wanneer je je bijvoorbeeld laat meeslepen door een goed boek. Als het dan ook een fantasieboek betreft, dan kun je net als vroeger weer even leven in een fantasiewereld. Het is dan ook vaak een nostalgie naar je kindertijd dat ervoor zorgt dat je fantasie boeken gaat lezen. Het is daarom zeker niet verkeerd om je kinderen deze fantasiewereld te gunnen voor zolang dat kan als de kinderen jong zijn. Het is echter wel belangrijk om ze niet alleen maar voor de tv te zetten. Natuurlijk worden deze series uitgezonden met het doel om Paw Patrol speelgoed te verkopen. Maar dat doet er niet toe, want kinderen verlangen sowieso wel naar speelgoed. En als je ze Paw Patrol speelgoed geeft, dan kunnen ze zelf de scenario’s bedenken waarin de figuren actief zijn. Als ze immers alleen maar voor de tv zitten, dan wordt hun inlevingsvermogen lui en dat gaat ten koste van de creativiteit. Je kunt de serie prima gebruiken als startpunt en daarna kunnen je kinderen des te beter spelen in hun wereld met Paw Patrol speelgoed.

Paw Patrol speelgoed bestel je eenvoudig online via toysenmore.nl

Mocht je op zoek zijn naar Paw Patrol speelgoed en kun je het niet vinden in de speelgoedwinkel, raak dan niet in paniek, want je kunt het Paw Patrol speelgoed eenvoudig kopen via toysenmore.nl. Je kunt via deze webwinkel allerlei verschillende Paw Patrol artikelen kopen zoals:

  • Jungle Rocky Truck
  • Jungle Marshal Truck
  • Jungle Rescue tracker
  • Skye’s Rocket Ship

Voor een compleet overzicht van al het speelgoed kun je uiteraard het beste even een kijkje nemen op de site zelf.

Bestel alles direct via de site

Het mooie aan een webwinkel als toysenmore.nl, is dat je niet meer naar een speelgoedwinkel hoeft te reizen. Je kunt alles eenvoudig in de digitale winkelwagen laden en als je klaar bent, dan kun je meteen bestellen. Betalen doe je gemakkelijk via iDEAL en daarna wordt het speelgoed netjes naar je adres verzonden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn