Een professionele uitstraling door koffiekopjes te bedrukken

Koffiekopjes bedrukken | Barista Hotelware; Koffiekopjes bedrukken | Barista Hotelware

Als je als gast in een hotel of een restaurant een lekker kopje koffie aan het drinken bent, dan valt het soms op hoe veel aandacht men heeft besteedt aan het koffiekopje. Dat geeft meteen een heel fijn gevoel en het is alsof de koffie net even een beetje lekkerder smaakt. Als het koffiekopje bijvoorbeeld is voorzien van een mooi logo dat niet is vervaagd, dan heeft dat hoe dan ook een effect. Als je bijvoorbeeld de volgende dag in een ander restaurant wederom een kopje koffie drinkt en je ziet dat er verschillende kopjes en schoteltjes worden gebruikt die niet bij elkaar passen, dan heb je meteen minder waardering voor het hotel of restaurant. Kopjes en schoteltjes die niet op elkaar aansluiten en logo’s die door herhaaldelijk wassen zijn weggevaagd, zorgen voor een rommelige uitstraling. Dat is niet zo erg als je in een café zit. Ook als je ergens op visite bent, dan kun je ook niet veel meer verwachten. Maar op het moment dat je in een restaurant bent met een bepaalde status, dan is het toch altijd een beetje jammer als blijkt dat er aandacht is besteedt aan dergelijke details. Een restaurant kan dan nog zulke lekkere koffie schenken, maar als men niet de moeite neemt om ook koffiekopjes te bedrukken, dan heeft dat een negatieve impact op de koffiedrink ervaring van de gasten. Zelf merk je dit natuurlijk ook. Daarom is het juist zo belangrijk dat je als eigenaar van een hotel of restaurant vooral de details niet vergeet. Dat betekent dat je de gasten moet voorzien van een mooi servies en het is ook altijd een goed idee om koffiekopjes te bedrukken met een mooi bedrijfslogo of de naam van het hotel of restaurant. Aangezien je dus op de details wilt letten, is het ook van belang dat je de koffiekopjes laat bedrukken door een professioneel bedrijf. Mocht je koffiekopjes willen bedrukken en ben je daarbij vooral gericht op hoogwaardige kwaliteit, dan kun je terecht op de website van barista-hotelware.com.

Koffiekopjes bedrukken van hoogwaardige kwaliteit

Kwaliteit is bij koffiekopjes bedrukken van ongekend belang. Het logo kan er immers nog zo mooi uitzien, maar als datzelfde logo na een paar wasbeurten al begint te vervagen, dan heb je daar natuurlijk niets aan. In dat geval moet je ofwel doorgaan met dezelfde koffiekopjes of je moet nieuwe koffiekopjes laten bedrukken. Beide opties zijn natuurlijk niet wenselijk. Als je de koffiekopjes niet vervangt, dan heb je wederom te maken met een slordige uitstraling en het vervangen van de kopjes kost uiteraard veel te veel geld. Dus kwaliteit is iets waar je op moet letten als je koffiekopjes laat bedrukken. Tevens wil je niet teveel betalen, dus betaalbaarheid is ook een gegeven waar je rekening mee moet houden. Wat betreft de prijs/kwaliteit verhouding zit je goed bij barista-hotelware.com. Hier kun je koffiekopjes laten bedrukken van hoogwaardige kwaliteit én je betaalt nooit teveel voor deze kwaliteit. Natuurlijk kun je bij barista-hotelware.com niet alleen maar koffiekopjes bedrukken. Je kunt hier ook terecht voor het bedrukken van:

  • Mokken
  • Latte Macchiato
  • Thee glazen
  • (Water) glazen

Bedruk de koffiekopjes met je eigen bedrijfslogo

Mocht je voor barista-hotelware.com kiezen, dan heb je uiteraard de volledige vrijheid om zelf je koffiekopjes te ontwerpen. Je kunt dus kiezen voor een mooi logo, maar je kunt ook een naam op het koffiekopje laten drukken. Heb je een voorkeur voor kopjes met iets grotere oortjes, dan kun je dat aangeven, zodat de kopjes aangepast kunnen worden op basis van jouw wensen. Alles is uiteindelijk gespecialiseerd maatwerk en het zal de uitstraling van je bedrijf zeker ten goede komen.  Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn