Een haartransplantatie in Turkije is het beste wat me is overkomen

Sinds ik mijn haar begon te verliezen heb ik geen positieve ervaringen meer gehad met mijn haar. Dit was totdat ik een haartransplantatie in Turkije onderging. Het probleem was dat ongeveer 80% van mijn totale aantrekkingskracht afkomstig was van mijn mooie volle haardos. Met mijn haar kon ik de eivorm van mijn hoofd maskeren en juist door mijn haar lang te laten groeien zag ik er een stuk ouder en volwassener uit. Op het moment dat mijn haar dunner begon te worden, werd dit effect steeds minder. Ik zag er nog steeds ouder uit, maar niet op een positieve manier. Ik had geen air meer van volwassenheid en overzicht. In het begin probeerde ik mijn haar lang te laten, maar de dunne slierten haar waarbij je mijn schedel duidelijk kon zien zorgden juist voor een averechts effect. Ik leek wel een beetje op Gollum/Sméagol uit In De Ban Van De Ring. Ik moest mijn haar dus wel knippen, maar met kort haar werd het niet veel beter. Dit korte haar was dun en mijn kruin was al helemaal kaal. Ik had geen lang haar meer om mijn kaalheid met een zogenaamde ‘comb-over’ te maskeren. De vorm van mijn hoofd was dus volledig zichtbaar en daarmee was mijn aantrekkelijkheid tot dramatische niveaus gedaald. Soms is het een kwestie van ijdelheid als je iets niet mooi vindt aan jezelf, maar in mijn geval was het meer dan alleen ijdelheid. Natuurlijk is het vervelend als je jezelf in de spiegel bekijkt en je bent niet meer zo aantrekkelijk als voorheen. Maar voor mij was het een drama. Ik was 24 en op die leeftijd moet je vrouwen aantrekken als je een relatie wilt. Dus ik moest wel een haartransplantatie in Turkije ondergaan. Ik zeg dit juist omdat veel mensen bij plastische chirurgie denken dat het onnodig is en alleen maar gaat om ijdelheid. Dit mag soms weliswaar het geval zijn, maar het is ook vaak genoeg noodzaak. We leven nu eenmaal in een maatschappij waarbij iedereen op uiterlijk wordt beoordeeld. We kunnen het hier vanwege idealistische redenen misschien niet mee eens zijn, dat neemt echter niet weg dat het gebeurt. Dus als je realistisch wil zijn, dan heb je geen andere keuze. Daarom heb ik gekozen voor een haartransplantatie in Turkije. Sindsdien zijn mijn ervaringen met mijn haar weer positief. In plaats van dat ik mijn haar verloor, zag ik mijn haren langzaamaan terugkeren. Daarnaast ben ik ook zeer tevreden over mijn tijd bij Esteworld. Dit is waar ik mijn haartransplantatie in Turkije heb ondergaan.

Een haartransplantatie in Turkije en ware VIP behandeling

Natuurlijk is het fijn als je de mogelijkheid hebt om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan. Maar het is nog veel fijner dat dit op een hele professionele manier gebeurt. Esteworld is één van de beste klinieken op de wereld. Het is geen ziekenhuis, maar een kliniek waar chirurgen werken die zich enkel en alleen bezig houden met haartransplantaties. Vele bekende VIP’s komen hier om hun haar op orde te houden. Dat is mooi, want ook simpele zielen als ikzelf worden echt als VIP behandeld. Je wordt voorafgaand aan de haartransplantatie in Turkije netjes van het vliegveld opgehaald en je verblijft in een luxe hotel. Tijdens je verblijf ontbreekt het je aan niets en het voelt dus ook echt als een minivakantie.

Een paar voordelen van Esteworld op een rijtje

Ik kan je dus van harte aanbevelen om te kiezen voor een haartransplantatie in Turkije. Hieronder vind je nog een paar extra redenen:

  • Garantie op het resultaat
  • Gratis PRP behandeling
  • Keurmerk Nederlandse Haarstichting
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn