Een cursus creatief schrijven bij Eigen Wijze Woorden

Schrijven is leuk en als je een beetje behendig bent, of taalgevoel hebt, dan kun je er veel plezier aan beleven om een bepaald verhaal te vertellen of over te brengen. Maar we zijn niet allemaal zo taalgevoelig en we hebben ook niet allemaal een sterk gevoel voor taal. Daarom kan een cursus creatief schrijven je helpen om je beter te leren een verhaal te schrijven of een boodschap over het voetlicht te krijgen. Tijdens een cursus creatief schrijven zul je leren hoe je een verhaal op kunt bouwen, wat je beter wel en wat je beter niet kunt doen en natuurlijk kijken we daarbij naar de grote en kleinere meesters onder ons. Op basis van ander werk kunnen we veel leren over het componeren van een verhaal. Veel mensen die zeggen dat ze niet goed kunnen schrijven, ontdekken tijdens een cursus creatief schrijven dat ze helemaal zo talentloos niet zijn. Soms vragen mensen zich af of schrijven zoiets is wat je kunt leren, of dat het enkel de geluksvogel met talent lukt om een goed stuk te schrijven. Het antwoord op deze vraag is helaas niet eenduidig. De meningen zijn over deze vraag en het antwoord daarop nogal verdeeld. Maar wat we uit ervaring kunnen zeggen bij eigenwijzewoorden is dat ook mensen die denken dat ze geen enkel talent hebben vaak prima in staat zijn om een goed verhaal te schrijven. Bij veel schrijvers in de dop zit er veel onzekerheid over het eigen kunnen waardoor ze pen gewoon helemaal niet oppakken. Immers, als je het niet probeert dan kun je ook niet mislukken. Deze mentaliteit brengt je echter niet veel verder en met een cursus creatief schrijven kun je op een ontspannen manier ontdekken of schrijven wat voor jou is en of je er verder iets mee wilt. Ben jij benieuwd naar je eigen verborgen potentie, volg dan een cursus creatief schrijven bij eigenwijzewoorden.nl. Met een cursus creatief schrijven kies je voor:

  • Het ontdekken van je eigen verborgen vaardigheden
  • Het ontdekken van het plezier van taal
  • Op een speelse manier vertrouwd met woorden raken 

Cursus creatief schrijven; stap voor stap

Veel mensen raken een beetje in paniek van een leeg vel papier. Ze vinden het niet prettig om te beginnen, de pen te pakken en maar wat op te schrijven. Toch is dit wel de manier om te beginnen met schrijven, namelijk gewoon door te doen. Tijdens een cursus creatief schrijven is dit precies wat je zult gaan doen. Je zult samen met andere mensen het avontuur van de taal aangaan en dat zal leiden tot spannende ontdekkingen. Iedereen die een cursus creatief schrijven volgt zal zijn sterke en zwakkere punten in de taal ontdekken, maar ook iedereen geeft achteraf te kennen hoeveel plezier het spelen met taal hen heeft opgeleverd. 

Neem eens contact op

Mocht je meer willen weten over de workshops en cursussen van eigenwijzewoorden, neem dan zeker eens contact op en dan helpen we je heel graag verder. Tijdens de verschillende cursussen zullen er ook steeds andere punten aan bod komen en jij kunt ons gerust vertellen wat voor idee├źn en verwachtingen het zijn die je hebt van een cursus creatief schrijven. De trainingen, cursussen en workshops zijn zeer geschikt als groepsuitje omdat plezier maken centraal staat. Samen met andere de taal ontdekken is ontzettend leuk en vele groepen gingen je al voor die erg enthousiast waren. Mail of bel als je meer wilt weten over het volgen van een leuke cursus en dan kunnen we je alles vertellen over de mogelijkheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn