De ABB groepenkast verrijkt uw elektriciteitsnet

Groepenkasten kunnen nog wel eens verouderen. Dit kan gevolgen hebben voor uw stroom. Daarom is er nu de ABB groepenkast. De perfecte oplossing voor uw elektriciteitsnet. De ABB groepenkast is een groepenkast van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt door het Zweedse/Zwitserse bedrijf ABB. Door de technologische innovatie, toepasbare kennis en actieve aanwezigheid blijft het bedrijf aan de top van het vakgebied. Beste de ABB groepenkast snel via sandervunderink.nl en ervaar zelf de kwaliteit van de groepenkast. Niet alleen hebben we voor de gewone woonhuizen een goede optie aan groepenkasten, voor horeca, winkels en bedrijven hebben we bijvoorbeeld de ABB groepenkast Mistral. Deze groepenkast is nog zeer nieuw en kunt u zowel als complete groepenkast als een blanco versie bestellen. Zo kunt u altijd de onderdelen toevoegen die u nodig denkt te hebben. Maak uw ervaring met Sander Vunderink compleet door uw groepenkast te vervangen en uw elektriciteitsnet weer optimaal te gebruiken. U zult zien dat uw stroom minder vaak uitvalt en de gemakken van onze groepenkasten u een nieuwe ervaring geven als het gaat om elektriciteit.

Een ABB groepenkast voor ieder huis

Iedere ABB groepenkast is voorzien van een ABB Haf bussboard systeem. Dit maakt het uitbreiden van een basis ABB groepenkast zeer eenvoudig. De ABB groepenkast kan namelijk uitgebreid worden van een 4-groeps groepenkast naar een 5-groeps groepenkast. Daarnaast kunnen ook andere modellen uitgebreid worden. Aanvullingen zijn onder andere:

  • Een beltransformator. Hiermee kunt u door middel van lage spanningen een deurbel aansluiten. Deze is niet nodig als u over een draadloze deurbel beschikt.
  • Uitbreiding naar meerdere groepen, waaronder een 6-groeps groepenkast naar een 7-groeps groepenkast.
  • Aardlekautomaten in plaats van een aardlekschakelaar.

Ook wordt het vervangen van onderdelen erg gemakkelijk doordat de draden zonder schroeven in de automaten geklikt kunnen worden. Voordat u een ABB groepenkast aanschaft, moet u bepalen wat voor soort groepenkast u nodig heeft. Er zijn meerdere uitvoeringen van de groepenkast, namelijk de 1-fase en de 3-fase groepenkast. De 1-fase aansluiting is een standaard huisaansluiting. Hierop kunnen alle standaard apparaten aangesloten worden. Bij de 3-fase aansluiting kunnen ook machines, inductiekookplaten, airco’s en ander groot apparatuur aangesloten worden. Welke ABB groepenkast u nodig heeft staat op uw energiemeter en de nota. Daarnaast kunt u ook de keuzehulp op onze website raadplegen. Heeft u liever een aardlekautomaat in plaats van een aardlekschakelaar, dan worden er in plaats van twee aardlekschakelaars en 8 groepen, 8 ABB aardlekautomaten geplaatst. Wanneer er een aardfout ontstaat, wordt niet de gehele installatie uitgeschakeld, maar alleen een klein deel. Deze onderdelen zijn echter prijzig, dus er moet goed overwogen worden of dit de investering waard is.

Bestel uw groepenkast bij Sander Vunderink

Sander Vunderink is de goedkoopste elektromaterialen webshop. Het bedrijf, gevestigd in Hengelo, is het vertrouwde adres voor onder andere groepenkasten, schakelmateriaal, draden, kabels en tussenmeters. Daarnaast is er nog meer in de webshop te vinden. Wij verkopen alleen producten van de beste kwaliteit. Daardoor weet u dat iedere aankoop bij ons veilig en betrouwbaar is. Op onze website vindt u de veelgestelde vragen, informatie over betalingen en verzendingen en de algemene voorwaarden. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op de website in te vullen. Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Daarnaast zijn wij ook telefonisch of per email te bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord als u advies nodig heeft over de aanschaf van de groepenkasten of andere onderdelen. Wij zien u graag terug in onze webshop.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn