Dankzij deze site ontdekte ik dat ik ook sim only kon nemen

Toen ik vorige maand te horen kreeg dat het weer tijd was om mijn abonnement van mijn telefoon weer te verlengen, wilde ik dit bijna klakkeloos gaan doen. Dat heb ik echter niet gedaan toen een vriendin van mij mij vertelde dat ik eens moest gaan kijken naar de mogelijkheden voor sim only. Ik vond dit een goede tip en vandaar dat ik eens even ben gaan kijken of sim only misschien iets voor mij zou zijn. Ik heb namelijk vorig jaar een nieuwe telefoon bij mijn abonnement gekocht en deze bevalt nog altijd heel erg goed. Alles werkt nog goed, dus ik had niet helemaal in de gaten waarom ik nu alweer een nieuwe telefoon zou moeten nemen. Daarbij is het zo dat doordat je bij een abonnement een nieuwe telefoon krijgt, je ook aanzienlijk meer geld per maand moet betalen. Daar zat ik niet echt op te wachten en vandaar dat het mij goed leek om een keer naar de mogelijkheden voor sim only te gaan kijken. Dat was inderdaad een goede stap, want ik zag meteen dat ik veel minder geld kwijt zou zijn aan sim only, dan aan het abonnement dat ik bijna zou gaan verlengen. Ik zag namelijk op de site Simonly.com heel veel interessante mogelijkheden staan om mijn kosten voor mijn mobiele telefoon aanzienlijk naar beneden te halen. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken wat de mogelijkheden waren om een goed sim only abonnement af te sluiten. Ik heb even de tijd genomen om te kijken wat ik precies nodig had en op deze manier heb ik uiteindelijk een heel scherpe deal weten te sluiten. Ik wil daar in dit artikel graag wat meer over vertellen voor de mensen die momenteel ook overwegen om een sim only te nemen, maar niet helemaal weten hoe zij dit moeten aanpakken.

Ik heb hier een heel voordelig sim only abonnement weten af te sluiten

Toen ik eenmaal op de site van Simonly ging kijken naar de mogelijkheden die er vandaag de dag geboden worden wanneer het gaat over het afsluiten van een sim only, zag ik dat er heel veel mogelijkheden waren. Deze site heeft er namelijk alles aan gedaan om alle mogelijke providers te presenteren waardoor je dus heel snel een goed beeld krijgt van de kosten die iedereen rekent voor de sim only. Ik ben iemand die heel veel belt en vandaar dat ik veel belminuten nodig heb. Ik kon dit invoeren op de site en vervolgens kreeg ik te zien welke sim only het beste bij mijn belgedrag zou passen. Dat sprak mij allemaal heel erg aan omdat ik al heel snel in de gaten had dat ik niet anders dan enorm kon bezuinigen wanneer ik een sim only abonnement zou gaan afsluiten. Vandaar dat ik er eens even goed voor ben gaan zitten om te kijken waar ik de beste deal kon sluiten. Dat was heel eenvoudig uit te zoeken via deze site omdat men het hier de bezoeker heel eenvoudig heeft gemaakt. Mocht u het zelf willen ervaren, kom dan snel een keer naar Simonly.com kijken.

Ik bel tegenwoordig aanzienlijk goedkoper

Ik heb via de site van Simonly.com een heel goed abonnement weten af te sluiten en ik kan u zeggen dat ik tegenwoordig vele malen goedkoper bel. Kortom:

  • kijk eens of u ook zonder nieuwe telefoon kunt
  • bekijk via de site Simonly.com waar u het voordeligst kunt bellen
  • informeer naar de mogelijkheden over waar u voordelig een internetbundel kunt aanschaffen

Kijk vandaag nog even op de site Simonly.com.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn