Bent u op zoek naar goedkope petjes?

Bij De Reklameshop worden diverse producten aangeboden. Deze producten zijn te vinden op de volgende website: dereklameshop.nl In de webwinkel vind je niet alleen goedkope petjes. Er worden meerdere producten verkocht, zoals: kantoorartikelen, huisartikelen, schrijfwaren, sleutelhangers, tassen, reisspullen, snoep, drinken, eten, duurzame producten, zonnebrillen, verzorgingsproducten, sportspullen, spellen, en nog veel meer. In dit artikel zal dieper in worden gegaan op de goedkope petjes van De Reklameshop. Niet alleen wordt er iets verteld over deze petjes, ook ga ik dieper in op mijn eigen ervaring met de goedkope petjes van De Reklameshop.

Waarom goedkope petjes?

De goedkope petjes van De Reklameshop kunnen uw stijl helemaal compleet maken. Het staat natuurlijk leuk en stoer bij bijvoorbeeld een spijkerbroek. Ook worden de petjes veel gedragen bij het sporten. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan sporten zoals tennis, hardlopen, mountainbiken, wielrennen en andere buitensporten. Overal waar zon is, dient bescherming te zijn. Dit kan makkelijk gerealiseerd worden middels de goedkope petjes van De Reklameshop. Ook worden veel petjes verkocht aan reizigers. Ideaal om uw hoofd te beschermen tegen de zon en dus een zonnesteek op vakantie te voorkomen. De goedkope petjes worden verkocht in allerlei kleuren en maten. Een bijkomend voordeel is dat de goedkope petjes van De Reklameshop bedrukt kunnen worden. Een leuk idee voor bijvoorbeeld uw bedrijf. Zo is uw team herkenbaar en dit straalt professionaliteit uit. De naam van de online webwinkel (De Reklameshop) verklapt natuurlijk ook al wat het doel is van het laten bedrukken van petten: reclame maken! De volgende soorten petten worden aangeboden bij De Reklameshop:

  • Bandana’s 
  • Beanies
  • Bobhats
  • Caps
  • Leger caps
  • Zonnekleppen

Mijn ervaring met De Reklameshop

Voor mijn stage bij KPN had ik de opdracht om een teamdag te organiseren. Op deze teamdag kwamen alle afdelingen van KPN Hengelo bijeen. Deze afdelingen moesten herkenbaar zijn en ik mocht zelf bepalen op welke manier. Ik heb gekozen voor de goedkope petjes van De Reklameshop. Ik heb zowel groene, blauwe, als rode petjes besteld omdat er drie afdelingen meededen. In overleg met het management van KPN hebben wij er voor gekozen omdat de petjes niet te laten bedrukken. Dit was uiteraard wel een optie. Het bestellen van de goedkope petjes in de webshop ging erg gemakkelijk. De website sprak eigenlijk voor zich. Ik heb geen contact op hoeven nemen met de Reklameshop omdat voor mij alles duidelijk was. De petjes werden binnen drie dagen geleverd. Op de website staan de openingstijden van het bedrijf in Hengelo. Ook tref je de verzendkosten aan. Een voordeel van De Reklameshop is dat zij ook in België leveren. Op de website staan veel positieve beoordelingen. Het gros lijkt tevreden te zijn met de goedkope petjes van De Reklameshop. Ik kon betalen via IDeal. Mocht u al op zeer korte termijn de petjes nodig hebben, dan is een spoedlevering tegen een meerprijs ook mogelijk. Mijn ervaring is dat De Reklameshop denkt in mogelijkheden en graag de klant voorziet van zijn behoeftes en wensen. Mocht u nou wel vragen hebben over de petjes of de levering hiervan, dan kunt u telefonisch contact opnemen. De Reklameshop is bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 074-7600490.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn