Bent u op zoek naar een mooie stacaravan die lang mee gaat?

U bent hier absoluut aan het goede adres. Bij Stekelbos caravans kunnen ze u altijd helpen, maar al helemaal als het gaat om stacaravans. Een stacaravan is natuurlijk een prachtig middel om mee op vakantie te gaan. Het is comfortabel, maar geeft toch dat natuurlijke gevoel van even helemaal weg zijn en een echt vakantie gevoel! Prachtig dus. Voor de aller mooiste collectie stacaravans moet u zeker bij Stekelbos gaan kijken. Van heel primitief tot super luxe stacaravans staan hier opgesteld en de mensen zijn uiterst bekwaam u van alles over de caravans en andere kampeer mogelijkheden en vakantie opties te vertellen. De stacaravans zijn allemaal anders en de verschillen zijn soms moeilijk te zien voor een ‘leek’, en daarom is het juist zo mooi om u te laten informeren door de mensen van Stekelbos. Kijk eens op hun website bijvoorbeeld voor wat meer impressie en informatie over de zaak: https://www.stekelbos.nl/aanbod-stacaravans-chalets. 

Waar moet ik op letten bij het kijken naar stacaravans? 

Naast dat u goed geholpen kunt worden bij Stekelbos zijn er natuurlijk wat zaken die u in acht moet nemen bij het oriënteren voor een stacaravan: 

  • Wil ik een nieuwe stacaravan? 
  • Wil ik een occasion? 
  • Waarvoor ga ik de stacaravan gebruiken? 
  • Hoe vaak ben ik in de stacaravan? 
  • Waar wil ik dat mijn stacaravan in ieder geval aan voldoet? 
  • In welke prijscategorie zoek ik een stacaravan? 

Wanneer u hier een antwoord op kunt geven kunt u eigenlijk gelijk naar onze medewerkers gaan. Zij kunnen u dan heel gericht van advies voorzien. Natuurlijk hebben ze ontzettend veel stacaravans en kunnen sommige klanten door de bomen het bos niet meer zien, dan is het heel fijn dat een bekwame medewerker even met u mee kan kijken en mee kan denken over de eisen en de kwaliteiten waaraan de stacaravans voldoen (of juist niet natuurlijk). 

Wat is mijn ervaring met het uitzoeken van een geschikte stacaravan? 

Mijn man en ik twijfelden over een stacaravan of een chalet. Die hebben ze bij Stekelbos namelijk ook in alle vormen en maten. Op de site konden we al heel wat informatie inwinnen zodat we al een beetje wisten wat we wel niet en niet zouden willen. Daarna hebben we direct contact opgenomen via de site en werden we prettig te woord gestaan door de medewerker. We kozen ervoor onze peilen te richten op de stacaravans, en dan het liefst een mooie occasion. Stekelbos heeft prachtige occasions die ook op de site te bekijken zijn. Tevens is een voordeel dat er financieringsmogelijkheden zijn, zodat u nu al kunt genieten van een stacaravan maar in termijnen kunt betalen. Ideaal dus. Wij hebben ook onze oude caravan, die echt aan vervanging toe was, ingeruild voor een nieuwe stacaravan. Dat was ook mogelijk bij Stekelbos. Ook wanneer er iets kapot zou gaan aan de stacaravans van Stekelbos dan is het mogelijk de onderdelen te laten vervangen. Stekelbos levert namelijk ook onderdelen voor caravans en chalets. Al met al zullen wij u dus aanraden eens contact op te nemen. Kijk in ieder geval eens op de website voor een impressie en wat mooie foto’s! 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn