Ballonnen op het huwelijk van Amazing balloons

Gaan jullie trouwen? Leuk, gefeliciteerd! Dat wordt natuurlijk gevierd en of het nou een intiem feest wordt met alleen jullie dierbaarste familie en vrienden of er groots uitgepakt wordt ballonnen op het huwelijk maken van elke bruiloft een net iets feestelijker geheel. Bij Amazing balloons verzorgen ze de mooiste ballonnen. Kijk maar eens op http://www.amazingballoons.nl/ballonen-huwelijk/ zodat jullie een goede indruk krijgen van onze ballonnen voor jullie huwelijk. Bij ons kun je terecht voor de meest mooie ballonendecoraties. Zien jullie jezelf al trouwen onder een ballonnenboog gemaakt van fraaie ivoorkleurige ballonnen? Of wat ook heel bijzonder is; maak van elke gastentafel een bijzondere tafel door er ballonnen op te plaatsen als decoratie. Waar jullie voorkeur ook naar uit mag gaan bij Amazing balloons zult u zeker slagen met de mooiste ballonnen voor jullie huwelijk.

Decoratieve ballonnen op jullie huwelijk

bij Amazing balloons gaan we een stap verder want wij leveren ballonnen op elke gewenste locatie. Jullie hebben er geen omkijken naar want ons eigen team van zeer ervaren decorateurs ontzorgen jullie volledig als het gaat om de ballonnendecoraties. Zij weten als geen ander hoe de ballonnen op jullie huwelijk zo mooi mogelijk tot hun recht komen; van fraaie trouwboog tot feestelijke ballonpilaren. Bij ons kan het allemaal. Bij Amazing balloons zijn we er trots op dat;

  • We de mooiste ballonnen kunnen leveren; van traditioneel tot cijfers
  • Op elke gewenste locatie kunnen leveren en decoreren
  • We diverse typen ballonnendecoraties in ons assortiment hebben
  • Al onze ballondecoraties worden door vakmensen geplaatst
  • Al ruim 19 jaar ervaring

Hoewel wij op locatie alle ballonnen kunnen verzorgen nodigen wij jullie graag uit in onze showroom waar jullie met eigen ogen de fraaie ballonnen in ons assortiment kunnen bewonderen. neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van jullie om samen te bespreken welke ballonnen jullie huwelijk extra bijzonder gaan maken.

Diverse kleuren van romantisch roze tot fleurig geel

Natuurlijk is elke bruiloft anders; het kan zijn dat jullie van klassiek houden en de kleuren van de ballonnen daar graag op aanpassen. Dan adviseren wij bijvoorbeeld de fraaie wit getinte ballonnen. Of kiezen jullie voor een romantische bruiloft dan zijn onze hart vormige met helium gevulde ballonnen een leuke optie. Ook voor modernere bruiloften ben je bij ons aan het juiste adres; fraaie ballonnenbogen om het ja-woord onder te geven, of als ingang bij de feestzaal. Onze ballonnen komen in diverse kleurschakering voor. We kunnen bijvoorbeeld pasteltinten leveren zodat de ballonnen jullie huwelijk complementeren met een zachte achtergrond. Of de pearl lijn, met een mooie parelglans in onder meer de kleuren pearl caribbean blue of pearl silver. Je kunt ook kiezen voor onze moderne metallic kleurige lijn. Zo hebben wij onder andere metallic blue, metallic violet of metallic yellow ballonnen. Natuurlijk hebben wij ook onze zogenaamde fashion solid ballonnen voor elk huwelijk. Deze kleuren zijn standaard, zonder glans of matte tint. Maak het extra bijzonder door de ballonnen te laten bedrukken door ons. Bijvoorbeeld met sierlijke lijnen waardoor de ballonnen net even iets bijzonderder worden. We leveren ook helium ballonnen om het huwelijk extra bijzonder te maken; na de inzegening kunnen de gasten een helium ballon oplaten. Of bestel bij ons een grote ballonnen champagnefles die gevuld kan worden met helium ballonnen en in 1 keer losgelaten kan worden. Dat zal een prachtig gezicht zijn. Jullie en jullie gasten zullen volop genieten van de kleurige ballonnen op jullie huwelijk. Al onze heliumballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ook zijn we lid van De Groene Ballon omdat wij het milieu belangrijk vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn