Autorijschool Dordrecht – betaalbaar en zonder wachttijden!

Ontwikkelen van jezelf begint bij het verkennen van je kwaliteiten en het uitbuiten van je potentie. Ik kwam de slogan ergens tegen terwijl ik aan het zoeken was naar informatie over de mogelijkheden om mijn bedrijf verder te laten groeien en ineens had ik het. Als ik ervoor wilde zorgen dat mijn bedrijf verder zou groeien, dan moest ik werk maken van de potentie van mijn werknemers en mezelf. Het eerste waar ik aan dacht, waren trainingen. Maar al snel zag ik in dat er een praktischere toepassing was waarmee we aan het werk konden gaan. Het is namelijk zo dat er een persoon was met een rijbewijs op de vloer. Vijf mensen plus ikzelf hadden geen rijbewijs. Het leek me leuk om hier een ding van te maken door een deel van de lessen te betalen. Maar een betaalbare autorijschool Dordrecht vinden, dat was lang niet zo makkelijk als ik dacht. Sommige mensen vragen hoge bedragen voor rijlessen. Logisch natuurlijk met

  • de kosten voor de brandstof
  • de instructeur
  • de auto
  • en de rest

maar dat betekent toch niet dat ik € 50 per uur ga betalen voor rijlessen? Autorijschool Dordrecht Sabrina (rijschooldordrecht078.nl) had gelukkig wel pakketten waar ik iets mee kon. Zeker de complete pakketten, want zo kon ik als werkgever tenminste op een makkelijke manier een deel van de kosten dekken voor de mensen die voor me werken.

Hoe ging dat bij Autorijschool Dordrecht?

Toen ik met Autorijschool Dordrecht in gesprek ging over de mogelijkheden en het idee dat ik had, waren ze direct enthousiast. Dankzij de aanpak op maat en de betaalbare tarieven was het namelijk zeker mogelijk om via Autorijschool Dordrecht te lessen met een groep. Niet tegelijkertijd natuurlijk, maar het had wel voordelen dat we allemaal rijlessen gingen nemen. Zo konden we elkaar motiveren. Dat was goed te merken. We vlogen door de rijlessen heen bij Autorijschool Dordrecht en daarmee naderden we allemaal ons examen. We overhoorden elkaar rond de theorie en de handelingen en dat zorgde ervoor dat we allemaal helemaal klaar waren voor het examen. Om de druk weg te halen, had ik geld gereserveerd voor iedereen die een herexamen nodig zou hebben. Maar Autorijschool Dordrecht had ons goed getraind, iedereen slaagde al de eerste keer waardoor alle medewerkers het rijbewijs binnen hadden. Een leuk succes, en zeker een manier om te investeren in de kwaliteiten van de mensen die voor me werken.

En die ene andere persoon?

De persoon met een rijbewijs had natuurlijk niets bij Autorijschool Dordrecht te zoeken. Daarom heb ik voor hem een alternatief gezocht voor Autorijschool Dordrecht. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij een aanbieder waar verschillende opleidingen te volgen waren. Hendrik koos voor een cursus Excel en vulde dit aan met Spaans. Hij bleef daarmee ruim binnen de € 500 die ik voor hem zou betalen, maar hij hoefde niet meer vertelde hij me. Daarom heb ik hem de rest van het geld maar meegegeven in een envelop zodat hij er zelf iets mee kon doen. Hij heeft ervoor gekozen om dat geld te gebruiken voor nieuwe winterbanden, aangezien hij die nog wel kon gebruiken. En hij wilde ook graag iets met het geld doen dat te maken zou hebben met de auto, een leuke manier om alsnog heel het verhaal rond te krijgen. Nu eens zien wat we volgend jaar gaan doen, want dit is mij goed bevallen, net als de mensen die in het bedrijf aan het werk zijn. Ontwikkelen in de tijd van de baas is immers geen straf!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn